Κυριακή, 26 Ιουνίου 2011

Γερμανική κατοχή και ληστεία…

Το διακύβευμα είναι ο πλούτος και η υποδούλωση της χώρας, το αποτέλεσμα πλέον έχει προδιαγραφεί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Δυστυχώς οι εξελίξεις έχουν ήδη δρομολογηθεί εδώ και καιρό και δεν υπάρχει πισωγύρισμα.

Με συνοπτικές διαδικασίες μια χώρα διαλύεται και οι μόνοι τώρα που περιμένουν είναι τα «κοράκια» για να κατασπαράξουν ότι μένει.
Το σχέδιο που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι οδυνηρό για την Ελλάδα και καταστρεπτικό για κάθε πολίτη της χώρας με εξαίρεση τους νέους μαυραγορίτες.

Η πλήρης εξαθλίωση και η καταστροφή είναι ο τελικός σκοπός της εμπνευσμένης κατά τα αλλά σύμπραξης, της κατ΄ ευφημισμό ελληνικής κυβέρνησης με τα διεθνή κοράκια και τους νεκροθάφτες των εθνικών οικονομιών.

Η «έξοδος» από την στενωπό προϋποθέτει πλήρη εξανεμισμα της ιδιωτικής περιουσίας των πολιτών και συγκέντρωση της στα χεριά των λίγων μαυραγοριτών «κεφαλαιούχων».
Τώρα, τούτες τις στιγμές που πουλάνε καθημερινά τον τρόμο και τον φόβο, ο κάθε πολίτης πρέπει να σκεφτεί γιατί τον θέλουν φοβισμένο και έρμαιο των ορέξεων τους, και να αντιδράσει.

Η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο θλιβερή, να είστε σίγουροι ότι δεν θα μείνει τίποτε όρθιο.
Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να γίνει για να αποτρέψει τον τεμαχισμό και το ξεπούλημα της χώρας αυτό είναι η αντίδραση των πολιτών, η έμπρακτη και μαζική αντίδραση ότι δεν συμφωνούν οι πολίτες με την χρεωκοπία που οδηγούν την χώρα οι ταγοί της και οι πατρωνοι τους.

Και όμως θα μπορούσαν να γίνουν πολλά, θα μπορούσε η ελληνική κυβέρνηση να έκανε , αν ήθελε, πολλά, οι λύσεις και οι επιλογές είναι ατελείωτες.

Όμως το πολιτικό σύστημα που θα μπορούσε να δώσει τη λύση είναι το ίδιο αυτό που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μεγαλύτερα δεινά και μεγαλύτερη υποδούλωση και ξεπούλημα.

Από τη μια οι λύσεις και οι επιλογές και από την άλλη η υποτέλεια του ελληνικού πολιτικού κατεστημένου, το οποίο είναι υποχείριο των ντόπιων και ξένων συμφερόντων.

Η κυβέρνηση αυτή όπως και όλες οι προηγούμενες δεν ενεργούν με γνώμονα το καλό της χώρας και των πολιτών της, μέτρο όλων των ενεργειών τους είναι η εξυπηρέτηση των συμφερόντων που αντιπροσωπεύουν.

Αυτά  που έγιναν μέχρι τώρα δεν είναι λάθη, είναι μια συνειδητή επιλογή, μια πορεία που βασίζεται σ΄ ένα τελικό στόχο.

Γι΄αυτό μην έχετε καμία αμφιβολία για το τι πραγματικά θα γίνει . Αλλά και οι πολίτες της χώρας είναι συνεργοί και συμμέτοχοι κατά μεγάλο ποσοστό στην διάλυση της χώρας, έχουν εκχωρήσει προ πολλού έναντι πινακίου διορισμού τα δικαιώματα τους επι της χώρας τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια: