Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Οι κουκουλοφόροι της ενημέρωσης…

 Όταν παρακολουθείτε  τις ειδήσεις από τα κανάλια των εργολάβων της ενημέρωσης σκεφτείτε…

Οι πιο αισχροί , οι πιο ποταποί , οι πιο γλοιώδεις, απ΄ολους τους συνεργάτες της εξουσίας, της παρέας δηλαδή που ερήμην του λαού κυβερνά,  είναι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Είναι η αναπνοή του φασισμού. Αυτοί που αναλαμβάνουν τον εξευτελισμό, την διαπόμπευση, την απαξίωση κάθε ανθρώπου και κάθε ιδέας και προοπτικής που έρχεται σε αντίθεση με τα συμφέροντα των αφεντικών της εξουσίας.
Χωμένοι με το κεφάλι βαθιά μέσα στον οχετό της κρατικής λοβιτούρας, εξαργυρώνουν , ανάλογα με την περίσταση, τα αργύρια από τις κρατικές προμήθειες  και τις κρατικές δουλειές , με εγκάθετες γραμμές συνεχούς παραπληροφόρησης και πλύσης εγκεφάλου.
 Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για τους εργολάβους της ενημέρωσης, δεν υπάρχει ντροπή, ηθική, φοράνε την κουκούλα τους και εκφωνούν τις ειδήσεις.
Η κουκούλα είναι το προστατευτικό τους μέσο , αυτό που πρέπει να φορέσουν για να αισθάνονται άνετα. Κάτω από την κουκούλα νοιώθουν αόρατοι, νιώθουν ασφάλεια, και είναι  ικανοί να επιτελέσουν το έργο τους  για το οποίο η εξουσία τους ανταμείβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: