Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Έφτασε η ώρα…

Έλληνες αντισταθείτε, σηκώστε το ανάστημα σας μπροστά σ΄αυτους που σας οδηγούν στην υποδούλωση και στην φτώχεια. Μην επιτρέψετε να σας επιβάλουν συνθήκες και όρους που σας κάνουν ραγιάδες, μην δεχτείτε την υποταγή . Ξεσηκωθείτε και απαιτήστε την ανατροπή της κατάστασης και του πολιτικού κατεστημένου που οδηγεί τον τόπο στην καταστροφή, που στέλνει τους πολίτες στα συσσίτια της εκκλησίας, που αφαιμαζει για χάρη των τοκογλύφων κάθε ρανίδα του αίματος σας .
Αντισταθείτε με κάθε τρόπο στην νέα κατοχή που επιβάλουν τα πολιτικά φερέφωνα των ξένων και ιθαγενών οικονομικών και τραπεζικών συμφερόντων.
Οι Έλληνες πρέπει να πάρουν την χώρα τους πίσω, να επαναστατήσουν ζητώντας ελευθερία, δημοκρατία, διαφάνεια, ισότητα έναντι των νόμων, αξιοκρατία. Οι πολίτες της χώρας αυτής πρέπει να επαναστατήσουν ενάντια στο κομματικό κράτος, στις ορδές των κομματικών στρατών, πρέπει να επαναστατήσουν ενάντια στην διαφθορά του δημόσιου τομέα που παράγει το κομματικό σύστημα για να τροφοδοτεί με χρήμα τους υποτακτικούς του που διορίζει στην δημόσια διοίκηση.
 Έλληνες τα μέτρα που λαμβάνονται έχουν σαν μοναδικό σκοπό να σας κάνουν σκλάβους, δίνοντας τον πλούτο της χώρας στα οικονομικά συμφέροντα , στο πολιτικό κατεστημένο του τόπου, και στους πάνα πρόθυμους υποτακτικούς του συστήματος που το υπηρετούν.

Έλληνες η ώρα είναι τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: