Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Η πιο μεγάλη ώρα είναι ΤΩΡΑ…

Μην επιτρέψετε από κανένα να κλέψει την ζωή σας, τους κόπους σας και το μέλλον σας. Μην επιτρέψετε να σας κάνουν δούλο και σκλάβο  στο όνομα των συμφερόντων τους, και των  «κρίσεων» που οι ίδιοι κατασκεύασαν για να σας ληστέψουν και να σας σκλαβώσουν.  

Υπέρτατη ανάγκη είναι η επιβίωση των πολιτών γιατί χωρίς πολίτες δεν υπάρχει πατρίδα. Είναι ύψιστη πατριωτική ενέργεια η αντίσταση σ΄ότι αφανίζει και σκλαβώνει τους πολίτες , γιατί σκλαβώνει και αφανίζει και την πατρίδα.

Το πρόγραμμα μεσοπρόθεσμης εξόντωσης που εξήγγειλε η κυβέρνηση οδηγεί στον αφανισμό τους πολίτες αυτής της χώρας και καταδικάζει σε σκλαβιά την Ελλάδα.   
Ο νομός που φέρνει προς ψηφίσει η κυβέρνηση των τοκογλύφων και των δυνάμεων κατοχής  δεν πρέπει να περάσει.
Τώρα είναι η στιγμή να αντιδράσουμε, να αγωνιστούμε για την επιβίωση μας και για την ελπίδα.
Σε στιγμές ακόμα πιο σκοτεινές από την σημερινή, όταν η γερμανική μπότα πατούσε και έλιωνε ότι περπατούσε και ότι ήταν όρθιο στην  σκλαβωμένη Ελλάδα, χιλιάδες Έλληνες βρήκαν το θάρρος και την τόλμη και εναντιώθηκαν στις προσταγές και τις διαταγές των κατοχικών δυνάμεων και των Ελλήνων συνεργατών τους .
Ο λαός όμως τότε, στις 22 Ιουλίου του 43, που αντιλαμβανόταν εν μέσω Γερμανικής κατοχής , αλλιώς το «καλό» του, κατέβηκε και διαδήλωσε εναντία στην παραχώρηση της Μακεδονίας στους Βουλγάρους. Και εναντία σε όλους αυτούς που μέσα από τις εφημερίδες τους, οι ντόπιοι υποτακτικοί και συνεργάτες,  δήλωναν υποταγή και υποτέλεια.
Αύριο για το «καλό» μας θα γίνουν και άλλα, να είστε σίγουροι. Στο χέρι μας είναι να αγωνιστούμε, να αντισταθούμε σ΄αυτά που μας οδηγούν στον αφανισμό , στην εξόντωση, και στην σκλαβιά.
Όταν νιώθεις ελεύθερος κάνεις δεν μπορεί να σε υποδουλώσει. Οι ελεύθεροι πολίτες μπορούν να ανατρέψουν κάθε τυραννία.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΚΑΒΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: