Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Επιλέγουν πριν από σας …αλλά για σας

Καταλάβατε τώρα γιατί δημιούργησαν αυτοί οι ίδιοι που μας κυβερνούν ένα γιαλαντζί «κίνημα» της πλατείας;;;
 Η απάντηση είναι απλή, γιατί ήταν έτοιμοι να επιβάλουν αυτά που τώρα με τα φορολογικά μέτρα και τον εφαρμοστικο νόμο επιβάλουν, και ήθελαν από πριν να έχουν την εναλλακτική λύση ώστε να οδηγούν την εξέγερση των πολιτών προς τα εκεί που μπορούν να την ελέγξουν.
Γι΄ αυτό οι πλατείες και οι «αγανακτισμένοι» άχρωμοι , άοσμοι, και άγευστοι πολίτες . Γι΄αυτό τα «κινήματα» τύπου κατσαρόλας και θέλω τα υπάρχοντα μου και μόνο.
Όλα έγιναν προμελετημένα , έτσι η οργή και ο θυμός βρίσκουν μέσο εκτόνωσης το «καφενείο» της πλατείας, που διαφημίζεται κιόλας από τα τηλεοπτικά τους κανάλια , για να νομίζει ο δύστυχος πολίτης ότι αυτό είναι σημαντικό και ότι μπορεί να έχει αποτέλεσμα.
Κανένα αποτέλεσμα δεν έχει, και δεν θα έχει τουλάχιστον για τον πολίτη που θέλει να ανατρέψει μια «οθωμανικού» τύπου κυβέρνηση που επιβάλει χαράτσια και κεφαλικούς φόρους  , και ένα πολιτικό σύστημα που τον υποδουλώνει και τον κάνει σκλάβο.
Αυτά όλα έχουν μόνο σημασία και αξία για το σύστημα που κυβερνά και επιβάλει, μιας και οι πλατείες εκτονώνουν ακίνδυνα την όποια αγωνιστική διάθεση για ανατροπή και αλλαγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: