Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Πάρτε κόσμε… η φτήνια τρώει τον παρά.

Μια συμμορία απατεώνων που εδώ και χρόνια τώρα μοιράζετε την εξουσία και αποτελεί το πολιτικό κατεστημένο , απαξιώνει μεθοδικά και συστηματικά ότι έχει αξία στην Ελλάδα για να το χαρίσει ουσιαστικά στους μαυραγορίτες που «αγοράζουν».
Και όμως ενώ η ληστεία συντελείται μπροστά στα μάτια μας, κανένας δεν θέτει θέμα, όλοι έχουν τα βλέμματα τους στραμμένα σε πλατείες και αλάνες, όπου ο κάθε πικραμένος , με την προτροπή του καθεστώτος, λέει το πρόβλημα του. Και ούτε καν διανοείται να θέση θέμα ανατροπής του συστήματος που χρόνια τώρα κλέβει και ληστεύει τη χώρα .
Όλα γίνονται με τάξη, δεν θίγεται στο ελάχιστο η εξουσία του καθεστώτος, κάνεις δεν έχει στόχο την κατάρρευση του καθεστώτος που ξεπουλάει για ψίχουλα την δημόσια περιουσία.
 Έτσι στήνονται πανηγύρια κάθ΄εκαστη στην πλατεία του χωριού, αυστηρά μετά το πέρας της εργασίας, για να μην ζημιωθούν και οι εργοδότες, και το πόπολο κινηματογραφεί στο κινητό του την «εκδήλωση».
Εντωμεταξύ  το 10% του Ο.Τ.Ε.  μαζί με το μανατζμεντ επωλήθη αντι 400 εκατ ευρω στους Γερμανούς. Εδώ πρέπει ν΄αναφέρουμε ότι ο Ο.Τ.Ε. περισυ ξόδεψε 170 εκατ ευρω για την διαφημιστική του καμπάνια.
Έτσι ο λαός αναλώνεται σε στημένες  και καθοδηγούμενες φιέστες που δεν οδηγούν πουθενά, για τον ίδιο και την χώρα,  όταν την ίδια στιγμή το καθεστώς ξεπουλάει την δημόσια περιουσία για ψίχουλα.
Εδώ θέλουμε να επισημάνουμε ότι δεν είμαστε κατά των ιδιωτικοποιήσεων , τουλάχιστον σε μερικές από τις δημόσιες επιχειρήσεις, είμαστε όμως κατά των μεθοδεύσεων να δοθούν στους μαυραγορίτες αντι πινακίου φακής .  
Είναι ληστεία και κλοπή, είναι αρπαγή της περιουσίας του ελληνικού λαού που γίνεται με την μεθόδευση της κυβέρνησης και των  κομμάτων της αντιπολίτευσης.
 Και κανένας δεν μιλάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: