Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Το «πρόγραμμα» δείχνει τα μελλούμενα…

Η ανακοίνωση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος και των μέτρων που επιβάλει δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για παρερμηνείες . Οι Ευρωπαίοι θέλουν την Ελλάδα πτωχευμένη, να σκυλεύουν  το κορμί της.
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση με το πρόγραμμα αυτό να ανακάμψει ποτέ η ελληνική οικονομία. Απεναντίας οριοθετεί και τον χρόνο της πλήρης κατάρρευσης, και μάλιστα πολύ κοντά.
Η πρακτική που ακολουθείται είναι πολύ απλή, όπως του τοκογλύφου της μαφίας , πριν την τελική πτώση παίρνει όσο πιο πολλά μπορεί αδιαφορώντας για οτιδήποτε άλλο.
Το είχαμε ξαναπεί σε πολλές αναρτήσεις μας ότι δεν μας θέλουν να χρεοκοπήσουμε τώρα, θέλουν να μας χρεοκοπήσουν μετά την ψήφιση της συνθήκης της Λισαβόνας . Όταν θα έχουν ψηφιστεί τα εργαλεία που θα μας οδηγήσουν στην ελεγχόμενη χρεοκοπία για εκείνους , στην απόλυτη χρεωκοπία για μας.Και όταν  το τραπεζικό τους σύστημα απορροφήσει τον κίνδυνο μιας ελληνικής χρεοκοπίας.
Έτσι λοιπόν ετοιμάζουν το έδαφος και παίρνουν όσο πιο πολλά μπορούν στραγγαλίζοντας κάθε πιθανότητα ανάκαμψης και επιβίωσης.
Αυτοί που συνέταξαν και επέβαλαν το πρόγραμμα αυτό έχουν ήδη αποφασίσει για την τύχη της ελληνικής οικονομίας και απλώς αυτό που θέλουν είναι να κερδίσουν όσο πιο πολλά μπορούν από την κατάρρευση της Ελλάδας.
Καμία πιθανότητα επιβίωσης δεν έχει η χώρα με το σχέδιο αυτό, οδηγείται μαθηματικά στην απόλυτη καταστροφή αφού όμως πρώτα οι «εταίροι» τοκογλύφοι της ευρωπαϊκής ένωσης απογυμνώσουν την χώρα και τους πολίτες της απ΄ότι έχει αξία.
Και βέβαια το ρόλο των διεκπεραιωτών στην καταστροφή της Ελλάδας τον έχουν αναλάβει οι εκπρόσωποι του Ελληνικού πολιτικού συστήματος . Αυτοί που με περίσσιο θράσος μας καλούν να αυτοκτονήσουμε για να καλοπερνούν από το αίμα και τις σάρκες μας οι «εταίροι» τοκογλύφοι μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: