Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Ο μυστικός δείπνος της Ελλάδας …Είχε πολλούς Ιούδες.


Προετοίμαζαν την εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων. Τους πήρε 20 μήνες μεθοδικής εργασίας αλλά τελικά τα κατάφεραν.

Γι΄ αυτό άλλωστε και η κατρακύλα του χρηματιστηρίου τόσους μήνες, γι΄αυτό άλλωστε και η επαναφορά του short selling επι των μετοχών την πιο κρίσιμη στιγμή για την χώρα.

Όλα εντάσσονταν στις προπαρασκευαστικές ενέργειες για την επίτευξη του στόχου.

Έτσι αυτό που μένει τώρα είναι η ημερομηνία  των ιδιωτικοποιήσεων, μετά από μερικές ακόμα ισχυρές δόσεις τρόμου για να χειραγωγηθεί ο πολίτης.

Η Ελλάδα πουλήθηκε από τους πολιτικούς της, και συνεχίζει να πουλιέται. Κάνεις δεν θα τολμούσε να κάνει αυτά που λαμβάνουν χώρα καθημερινά στο ελληνικό δράμα αν δεν είχε εξασφαλισμένη την τυφλή υπακοή των κυβερνώντων και του πολιτικού συστήματος .

Η κυβέρνηση ξεπούλησε και ξεπουλάει την χώρα, με τέτοιους τρόπους και τέτοιες μεθοδεύσεις, η κατ΄ ευφημισμό και μόνο ελληνική κυβέρνηση, διασφάλισε την πορεία της χώρας και των πολιτών στο γκρεμό.

Και τώρα διασφαλίζει και την τιμή των ιματίων της χώρας , τώρα αγωνιά μπας και δεν ισοπεδωθούν οι τιμές των ελληνικών επιχειρήσεων για να τις αγοράσουν οι μαυραγορίτες εντολείς τους.

Όλο το πολιτικό κατεστημένο των κομμάτων στο «κόλπο». Κανένας δεν βγάζει μιλιά, όλοι διαφωνούν αλλά με μια παράξενη εκκωφαντική σιωπή τελικά συμφωνούν.

Άκρα του τάφου σιωπή, το έγκλημα πρέπει να συντελεσθεί πρώτα και ύστερα θα βγουν οι ντελάληδες για να μας «ενημερώσουν». Μετά την συντέλεση , αρκετά μετά, οι μονομάχοι θα διασταυρώσουν τα πολιτικά τους ξίφη. Μονό αφού έχουν εκποιηθεί τα πάντα σε τιμές χάρισμα, γιατί το αφεντικό τρελάθηκε.

Να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει πισωγύρισμα , αυτοί που πρόδωσαν την χώρα, αυτοί που την ξεπουλάνε, σύσσωμο δηλαδή το πολιτικό σύστημα της χώρας αυτής , για ένα πράγμα μόνο νοιάζονται, για τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: