Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Δεν μπορεί να υπάρξει πατρίδα χωρίς πολίτες...

Ελευθερώστε την Ελλάδα από τους δυνάστες της…

Δεν υπάρχει περίπτωση διαφυγής, θα πρέπει να αποδεχθείς τα δεσμά σου και την φυλακή σου.

Και η φυλακή είναι το καθημερινό κάτεργο που σου επιβάλουν για να ζήσεις. Πληρώνεις, πληρώνεις, πληρώνεις, και πάντα είσαι στο μείον. Όχι δεν φταίει η «κατάσταση» , δεν φταίνε τα spreads που μπήκαν ξαφνικά και αναπάντεχα στην ζωή σου , φταίει ότι γεννήθηκες και ζεις.

Κάποια στιγμή αυτός ο λαός θα επαναστατήσει. Θα επαναστατήσει πραγματικά διεκδικώντας το δικαίωμα του για να ζήσει.
Να ζήσει ελεύθερος χωρίς δυνάστες και κοτζαμπάσηδες, χωρίς δημοσιοϋπαλληλικά τρωκτικά και μηχανισμούς αφαίμαξης του ιδρώτα του. Να ζήσει ελεύθερος χωρίς να είναι υποχρεωμένος να σκύβει το κεφάλι .

Χάνουμε τη Ζωή μας και μας λένε ότι είναι παράπλευρη απώλεια.
Φορολογούν μέχρι τον αέρα που αναπνέουμε , και εστιαζόμαστε σ΄αυτά που μας περνάνε ότι είναι τα «σπουδαία» και τα σημαντικά.
Αν θα αναδιαρθρωθεί το χρέος, αν θα πάρουμε την δόση, και όλα αυτά που μας σερβίρουν επικοινωνιακά από τα διεφθαρμένα μέσα τους που υπάρχουν για να μας παραπληροφορούν.

Η Ελλάδα πουλήθηκε από τους πολιτικούς της, και συνεχίζει να πουλιέται. Κάνεις δεν θα τολμούσε να κάνει αυτά που λαμβάνουν χώρα καθημερινά στο ελληνικό δράμα αν δεν είχε εξασφαλισμένη την τυφλή υπακοή των κυβερνώντων και του πολιτικού συστήματος .

Η κυβέρνηση ξεπούλησε και ξεπουλάει την χώρα, με τέτοιους τρόπους και τέτοιες μεθοδεύσεις, η κατ΄ ευφημισμό και μόνο ελληνική κυβέρνηση, διασφάλισε την πορεία της χώρας και των πολιτών στο γκρεμό.

Όλο το πολιτικό κατεστημένο των κομμάτων στο «κόλπο». Κανένας δεν βγάζει μιλιά, όλοι διαφωνούν αλλά με μια παράξενη εκκωφαντική σιωπή τελικά συμφωνούν.

Όσο υπάρχεις ,το «κράτος», αυτή η παρέα των απατεώνων που τυλίγεται με το μανδύα του δημοσίου συμφέροντος για να σου τα παίρνει, τόσο εσύ θα πρέπει να τους τ΄ ακουμπάς.

Μην ζητάς δικαιοσύνη από το κράτος, μην ζητάς ανταποδοτικότητα, μην ζητάς παροχές για αυτά που πλήρωσες και πληρώνεις, το κράτος δεν γνωρίζει τίποτε άλλο παρά την στυγνή εκμετάλλευση του κάθε υπηκόου.

Την ίδια ώρα που  "διατάσσουν" την εξόντωση, ο λαός αναλώνεται σε στημένες και καθοδηγούμενες φιέστες που δεν οδηγούν πουθενά, για τον ίδιο και την χώρα. Έτσι στήνονται πανηγύρια κάθ΄εκαστη στην πλατεία του χωριού, αυστηρά μετά το πέρας της εργασίας, για να μην ζημιωθούν και οι εργοδότες, και το πόπολο κινηματογραφεί στο κινητό του την «εκδήλωση».

Όλα γίνονται με τάξη, δεν θίγεται στο ελάχιστο η εξουσία του καθεστώτος, κάνεις δεν έχει στόχο την κατάρρευση του καθεστώτος που ξεπουλάει τις ζωές μας.

Το πολιτικό κατεστημένο και οι συνεργάτες του θέτουν ψευτοδιλήμματα και αναφέρονται σε καταστροφές, ζητώντας από τους πολίτες να ξεχάσουν την ρεμούλα, το πλιάτσικο, την ληστεία, την αφαίμαξη, και να επικεντρωθούν στο τώρα, άσχετα αν το τώρα είναι συνέχεια και αποτέλεσμα του πριν.

Αυτό προϋποθέτει η «δημοκρατία» τους, την αρπαγή , την κλοπή, την καταλήστευση , χωρίς ποτέ κανείς να δώσει λόγο. Και που να δώσει άλλωστε λόγο, η Ελλάδα είναι ένα χωράφι που τους ανήκει.

Για να γίνει μια πραγματική αλλαγή, πρέπει η χώρα να ελευθερωθεί από το πολιτικό σύστημα που παράγει την διαφθορά , και αυτό γίνεται μόνο με την ανατροπή.

Η κατάρρευση του πολιτικού συστήματος που δημιούργησε την διαφθορά και ρήμαξε τη χώρα πρέπει να είναι ο στόχος και το ζητούμενο.

Ελευθερώστε την Ελλάδα από τους δυνάστες της…

Δεν υπάρχουν σχόλια: