Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

τη δευτερα 8/12 η αστυνομικη βια συνεχιζε -παρα τα 'ρεπορταζ' περι ανυπαρξιας του (παρα)'κρατους'



τη στιγμη που συνεβαιναν αυτα οι τιβι των χατζηνικολαου λαμπρακη πρετεντερη τρεμη αγγελοππουλου βαρδινογιαννη λατση τσιμα αλαφουζου μετεδιδαν 'που ειναι η αστυνομια' την ιδια ωρα τραβηχτηκαν φωτογραφιες κουκουλοφορων με σιδηρολοστους χερι χερι με αστυνομικους, πιθανοτατα ασφαλιτων οι οποιοι προφανως ειχαν παρεισφρησει στις πορειες των πιτσιρικαδων και των αντιεξουσιαστων.

το βραδυ της ιδιας μερας το ηχητικο του δημοσιογραφου γιώρφου κακούση ΔΕΝ προβληθηκε απο τις 'ειδησεις' των 8.
αντιθετως η αθηνα λαμπαδιασε απο τους εμπρησμους καταστηματων παντως ειδους, ενω μεχρι εκεινη τη στιγμη σπαζονταν μονον τραπεζες και πολυεθνικες, ενω η αστυνομια απουσιαζε τη συγκεκριμενη στιγμη.

απο την επομενη η τιβι των χατζηνικολαου λαμπρακη πρετεντερη τρεμη αγγελοπουλου βαρδινογιαννη λατση τσιμα αλαφουζου αρχισε να εστιαζει σχεδον αποκλειστικα στους εμπρησμους και στους 'εξαγριωμενους πολιτες' (αληθεια, ποσοι ηταν;) οι οποιοι ηθελαν να παρουν την κατασταση στα χερια τους αφου 'δεν υπηρχε αστυνομια'.

μεχρι το απογευμα της τεταρτης 10/12 οι διαδηλωτες ειχαν γινει 'χουλιγκαν' η 'ακραια στοιχεια' που 'πρεπει να απομονωθουν' συγχρονως, ο φωτογραφος του ΕΤ Κώστας Τσιρώνης που ειχε αποθανατισει την κατ εξακολουθηση αστυνομικη προκλητικοτατη βαναυσοτητα, απολυθηκε για αναποδεικτες αιτιες.

διαφωνει κανεις με την αλληλουχια των γεγονοτων;

η ιστορια θα αποφανθει το τι πραγματι συνεβη το τριημερο. και συγκλονισμενος, θα επαναλαβω κατι που εχει ξαναειπωθει:

με τις ταυτοτητες…

Γ. Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: