Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008

Κάψτε τον ναό τους... ψηφίζει την υποδούλωση σου!

ΝΑ ΚΑΕΙ! ΝΑ ΚΑΕΙ! ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ!

Η ολιγαρχία αυτού του τόπου εξαθλιώνει μέρα με την μέρα κι΄ άλλο τους πολίτες της χώρας.
Έστησαν μια μηχανή αφαίμαξης και την έντυσαν με «νομιμότητα», έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να αρθρώσει λέξη ή να ορθώσει ανάστημα χωρίς να περάσει την γραμμή της παρανομίας.
Η βουλή ψηφίζει, οι βουλευτές βολεύονται και ο λαός δυστυχεί,και εξαθλιώνεται.
Το σύστημα τα έχει όλα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα του.
Πολιτικά κόμματα που δεν αντιπροσωπεύουν τους πολίτες, λειτουργούν σαν μηχανισμοί παραεξουσίες, σαν πόλοι αναγκαίας ύπαρξης όχι για να εκφράζουν τον λαό αλλά για να τον χειραγωγούν, να τον καταδυναστεύουν να τον εγκλωβίζουν και να του αφαιρούν κάθε δικαίωμα της δικής του έκφρασης και άποψης.
Η λαϊκή οργή, η κοινωνική επανάσταση που ξέσπασε είναι ενάντια σε όλους τους θεσμούς, σε όλα τα πολιτικά κόμματα, σε όλους τους πολιτικούς σε κάθε μορφή εξουσίας που καταπιέζει, καπηλεύεται, αφθαιρετή, και είναι ασύδοτη στο όνομα ενός λαού που τυραννάει.

Κάψτε τις τράπεζες, σπάστε τα υπουργεία τους, φτύστε τους πολιτικούς στο πρόσωπο, μα πρώτα και καλύτερα κάψτε τον ναό τους που ψηφίζει την υποδούλωση σου.

ΝΑ ΚΑΕΙ! ΝΑ ΚΑΕΙ! ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ!

Γιατί τι άλλο εκφράζει αυτή η βουλή και οι εκπρόσωποι της, εκτός από την κάλυψη νομιμότητας που παρέχει, την «νομιμοποίηση» των αυθαιρεσιών, και την επιβολή των συμφερόντων της ολιγαρχίας του τόπου ως υπέρτατο νόμο του κράτους.
Αυτός και μόνο είναι ο μόνος λόγος που υπάρχει αυτή η βουλή σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: