Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

Το βαθύ λαρύγγι της Μπιζόγλη τα καταπίνει όλα


Τα σκυλάκια του alpha οταν γλύφουν αφήνουν σάλια.

Εμετικό παραλήρημα του γνωστού Κουγια στο δελτίο ειδήσεων!!! του alpha με την αβάντα των «δημοσιογράφων» Μπιζόγλη και Σροίτερ. Όταν ένας αστυνομικός βγάζει το περίστροφο του και πυροβολεί έναν 15χρονο, δεν είναι θέλημα θεού αλήτες, είναι θέλημα του δολοφόνου αστυνομικού. Ακουν οι δημοσιογράφοι του κωλου τον οχετό και χαμογελούν, ανταλλάσουν φιλοφρονήσεις και το βουλώνουν. Αυτού του είδους την δημοσιογραφία , την «προσκυνημένη» σε αυτούς που πληρώνουν, θεωρείτε άξια να ενημερώνει τους πολίτες ;
Και είναι αυτοί οι δημοσιογράφοι που μιλούν περί δικαίου και δημοκρατίας.
Εσείς είστε η φωνή των ανώνυμων νταβατζήδων, των γνωστών –αγνώστων, μέσω εσάς μιλούν τα αφεντικά σας.

Εντολείς των προσταγών τους είστε και επαναλαμβάνετε τα λεγόμενα τους απλώς για τα προσχήματα , για να μη μιλά το ίδιο το αφεντικό σας.
Εσείς είστε οι «ανώνυμοι», οι «κουκουλοφόροι», αφού λειτουργείτε σαν μαγνητοφωνάκι στα χέρια αυτού που σας πληρώνει.
Δεν είστε μονό πληρωμένα λαρύγγια είστε και ασήμαντοι αφού δέχεστε να υπηρετείτε αδιαμαρτύρητα τα αφεντικά σας, πιστοί στις προσταγές τους.
Σκυλάκια που γλείφουν είστε μιας «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

ΥΓ. Τα παραπάνω ισχύουν για όλα τα ΜΜΕ και όλους τους δημοσιογράφους, όλων των καναλιών που δέχονται να τους υπαγορεύουν τι θα πουν, πως θα το πουν, και ποτέ θα το πουν. Η Μπιζόγλη και ο Σροίτερ απλός είναι η αφορμή για να ειπωθούν αυτά και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας γενικευμένης πρακτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: