Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Μόνο ο λαός φωνάζει τώρα...

Όλοι σώπασαν, όλοι λούφαξαν. Κόμματα, πολιτικοί, συνδικαλιστικές οργανώσεις, όλοι αυτοί που συνθέτουν τα «εργαλεία» του κράτους.

Όλοι αυτοί που κατασκευαστήκαν για την εξουδετέρωση κάθε απειλής για την εξουσία, αφού η κάθε αντίδραση «νομιμοποιείτε» μόνο αν περνά από τα κομματικά και συνδικαλιστικά όργανα για να φιλτράρεται, σκοτώνοντας κάθε ζωντανό οργανισμό που αντιστέκεται.

Όλοι αυτοί που έχουν σαν αποστολή τους τον εγκλωβισμό και την φίμωση του λαού λούφαξαν γιατί βλέπουν ότι το παιχνίδι γίνεται «επικίνδυνο».

Αναγνωρίζουν ότι ο λόγος ύπαρξης τους, εκτός της εξυπηρέτησης των δικών τους συμφερόντων, έχει προσπεραστεί και τους έχει ακυρώσει, έστω και παροδικά.

Τώρα ο πολίτης δεν χρειάζεται το παραμύθιασμα και την εξαπάτηση μέσα από τα ίδια και ίδια πολιτικά και κοινωνικά γρανάζια της εξουσίας.
Ο λόγος του πολίτη δεν διαθλάται, δεν διαστρεβλώνεται, δεν «χρειάζεται» επαγγελματίες διαμεσολαβητές !
Το παιχνίδι δεν παίζεται πλέον μέσα στις ατελείωτες, ηλίθιες και ανούσιες «αντιπαραθέσεις των κομματικών θεσμών της εξουσίας και των μηχανισμών της.
Δεν έχει ανάγκη τις βλακώδες και στημένες δημοσκοπήσεις τους !!!
Εκφράζεται μέσα από τον ίδιο του τον άμεσο λόγο, μέσα από τις πράξεις του, μέσα από την ακηδεμόνευτη και ελεύθερη αντίδραση του.

Η λαϊκή οργή δεν έχει ανάγκη αυτούς τους επαγγελματίες πολιτικούς για να καπελώνουν το λαό. Για να καπηλεύονται την εξέγερση του και τους αγώνες του. Ο λαός απαιτεί δημοκρατία. Άμεση και ελεύθερη, χωρίς μεσολαβητές και μεσαζόντες, χωρίς προστάτες.
Όλοι αυτοί που θέλουν τον πολίτη παθητικό θεατή, αποφασίζουν ερήμην του. Του διαμορφώνουν το παρόν και το μέλλον , όπως οι αφενταδες το προδιεγραφαν για τους σκλάβους τους.

Το καθεστωτικό, ολοκληρωτικό, και αστυνομοκρατικό σύστημα που επί δεκαετίες τώρα οικοδομούν, για να προστατεύσουν τα ληστρικά συμφέροντα τους, εμφανίζει ρωγμές και ο σεισμός συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: