Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

O Τριανταφυλλόπουλος σε ρόλο σύγχρονου Μαστοράκη


ΟΧΙ Η ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΦΤΗΝΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ INTERNET


Αφού δεν απέδωσε η προσπάθεια του πολιτικού κατεστημένου και των λακέδων του να εμφανίσουν τους διαδηλωτές σαν πλιατσικολόγους, επιστρατεύτηκε άλλη μέθοδος, να τους παρουσιάσουν σαν μωρές παρθένες από το παρακάναλο του Τριανταφυλλόπουλου.

Αίσχος ρε καθίκι που ατιμάζεις το αγώνα των νέων παιδιών φέρνοντας στημένες μαργιονέτες, μπογιατισμένες και από το κομμωτήριο, για να γλύφουν και να λένε τις Μαλακίες που τις διδάξατε να λένε.

Ο Μαστοράκης βρήκε το ταίρι του. Ο λακές της εξουσίας επί τω έργο, αυτό πού ξέρει να κάνει καλύτερα, να παραπληροφορεί και να στήνει ψεύτικα σενάρια.

Προσπαθεί με κάλπικους και ψεύτικους εκπροσώπους μιας πολλή αληθινής και γενναίας νεολαίας που αναμετριέται ανοικτά με την αστυνομία και τα ΜΑΤ, να μας πείσει ότι ο αγώνας γίνετε γιατί οι μαθητές δεν έχουν ελεύθερο χρόνο.

Μας παρουσιάζει σαν αγωνιστές του αγώνα των νέων, κοπέλες που στολίστηκαν και βάφτηκαν για να παν στην εκπομπή του, δίνοντας άλλοθι στην άθλια και ελεεινή προπαγάνδα του.

Οι νέοι που αναμετρούνται στους δρόμους που αντιστέκονται, που οργίζονται με την κρατική ασυδοσία, δεν είναι τα μωροχαβλα που έβαλες να διεκδικήσουν σερβιέτες από λινό ύφασμα.

Η σημερινή εκπομπή του «δημοσιογράφου» είναι μια συνέχεια της πρωινής μετάδοσης της κάμερας που έβαλε απέναντι από την ΓΑΔΑ σήμερα για να καλύψει την διαδήλωση, και που τα θυλάκα τσιράκια του, προφανώς νομίζοντας οτι δεν ακούγονται σχολίαζαν όταν η κάμερα του ζούμαρε σε πρόσωπα, ότι «αυτούς, τους ξέρω από το πολυτεχνείο» ή ακόμα και σχόλια του τύπου «τι κάνουν τα μαλακισμένα εδώ πρωί πρωί, δεν έχουνε δουλεία»

Τα «μαλακισμένα» λοιπόν αγωνίζονται για μια καλύτερη και δίκαιη κοινωνία και δεν ανοίγουν τα μπούτια τους όπως η κάθε καρακαηδόνα του ρουφιάνου, και κάθε ρουφιάνου, για να πάρει θέση στο γυαλί, καταγγέλλοντας και κονομώντας, ή για να γίνει ακόμα και συμβία του παίζοντας το ρόλο της γυναίκας του ρουφιάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: