Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

Τα συγκοινωνούντα δοχεία του ελληνικού παρακράτους.

Εξοστρακίστηκε η σφαίρα η όχι ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ– ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Διαφωτιστική η σημερινή εκπομπή του «Δημοσιογράφου» (λέμε τώρα), της οδού Νιόβης, Ευαγγελάτου, με τον τρόπο που το παραδικαστικό και το μιντιακό κράτος-παρακράτος συνεργάζονται.

Εργολαβία λοιπόν ανέλαβε ο Ευαγγελάτος για τον Μοντέλοπνίχτη να αποδομήσει και να αμφισβητήσει με τρόπο αισχρό και ύπουλο, όπως πολύ καλά γνωρίζει, τα γεγονότα που ενας, απο τους πολλους, αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του μαθητή περιέγραψε για το περιστατικό που είδε. Ενω υπάρχουν και αλλοι αυτοπτες μαρτυρες που υποστηριζουν απο την αρχη τα ιδια.
Επικαλέστηκε την γνώμη ενός «ειδικού», αφού προηγούμενος προσπάθησε έντεχνα να παγίδευση τον αυτόπτη μάρτυρα, ζητώντας του να δείξει με τα χεριά του πως είδε τον ένστολο δολοφόνο να πυροβολεί.
Ήταν στημένη η ερώτηση, την οποία αρνηθηκε να δείξει με τα χέρια του ο μαρτύρας και την περιέγραψε. Εκεί ακριβώς ανέλαβε δράση και ο «ειδικός», γιατί εκείνο ακριβώς το σημείο,της βολής από το ύψους του στήθους του δολοφόνου, προσπάθησε να εξηγήσει.
Μαγικά όπως πάντα τα όπλα των μπάτσων...ρίχνουν στον αέρα και βρίσκουν στο ψαχνό.

Ακαιρη,μεθοδευμένη και απαράδεκτη η ανάλυση αυτή οπως και η εξέταση λεπτομερειών από την δολοφονία, έγινε όμως με αποκλειστικό σκοπό να υποστηρικτή η υπερασπιστική γραμμή που επέβαλε ο μεταμεσονύκτιος επισκέπτης του δικαστή Καλούση, ο Δικηγόρος Κούγιας.

Για μια ακόμα φορά αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη στρέφοντας την στην σφαίρα και στην πορεία της, ενώ δημιουργούν εντυπώσεις.
Οι θεατές που πίστευαν αναμφισβήτητα πως επρόκειτο για μια εν ψυχρό δολοφονία, αμφιβάλουν τώρα και σκέφτονται πως ίσως... ίσως ήτανε τα πράγματα και κάπως αλλιώς .
Ενώ η εξέγερση και η μαζική οργισμένη αντίδραση των νέων επιμελώς παραλείπετε γιατί είναι επικίνδυνη για το σύστημα που υπηρετούν.
Αποπροσανατολισμός και παραπληροφόρηση είναι το σύνθημα και το δίπτυχο που όλοι αυτοί που βλέπετε στις οθόνες υπηρετούν.

Άλλα έτσι εργάζεται το σύστημα, έτσι δουλεύει ο μηχανισμός, έτσι συνεργάζονται οι επαγγελματίες - Όλα τα άλλα είναι ερασιτεχνισμοί.

Οι Ευαγγελάτοι& Σία, που δεν σέβονται τίποτα και δεν σταματούν πουθενά καταλαβαίνουν μόνο ΟΤΑΝ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΣΑΣ ή όπως λένε και στο χωριό μου, σε ξένο κώλο 100 βουρδουλιές δεν πονάνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: