Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

Μην αφήσεις αυτό που σε τρώει να χορτάσει

Το μόνο υγειές κομμάτι αυτής της σάπιας χώρας, είναι οι μαθητές που αντιδρούν.
Όλα τ΄άλλα κομμάτια του ζώου αυτού, είναι ήδη νεκρά εδώ και καιρό.


Τι περιμένουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη;;; Από ποιους ;
Aπό ένα σύστημα σάπιο που εκτρέφει δολοφόνους, που τους αφήνει ασύδοτους να σκοτώνουν, και τους χρησιμοποιεί όταν το ίδιο αυτό σύστημα βλέπει ότι κάποιοι αντιδρούν, όταν νιώθει ότι απειλείται η τρομοκρατία που έχει επιβάλει.
Γιατί γι΄ αυτό τους εκτρέφει αυτούς τους κρατικούς ένστολους δολοφόνους, για να σκοτώνουν ασύδοτα οποίους αντιδράσουν, και όχι για να προστατεύουν τον πολίτη.

Ποιοι δικαστές μπορούν να δικάσουν; Αυτοί που τους διορίζει στις ύπατες θέσεις της δικαστικής ιεραρχίας ο υπουργός δικαιοσύνης και η εκάστοτε κυβέρνηση ;
Αυτοί είναι οι δικαστές που ανεξάρτητα και ελεύθερα δικάζουν τους φονιάδες που η ιδία η κρατική εξουσία ανάθρεψε, και όπλισε για την προστασία της ολιγαρχίας που κυβερνά.
Αυτοί οι λακέδες και οι γλυφτες των κομματικών μηχανισμών και των κλαδικών του κάθε κόμματος, που εξαργυρώνουν την υποταγή τους με ανέλιξη στην δικαστική ιεραρχία , αυτοί θα δικάσουν;
Αυτοί δικάζουν τώρα τόσα χρόνια ;
Από ποιους δικαστές περιμένουμε να αποφανθούν για τα αιτία που όπλισαν, και οπλίζουν, το χέρι του δράστη που εκτέλεσε έναν αθώο μαθητή ; Από ποιους περιμένουμε και πάλι να δικάσουν ;
Από τον βρικόλακα δικαστή Καλούση με τις δυμετρες ορέξεις του, που εκτρέφει η άλλη εξουσία, η δικαστική εξουσία. Από την Μπουρμπουλια με τις μεζονέτες της και τις καταθέσεις της στην Ελβετία, και τα χρήματα που πήρε για να σκεπάσει την μεγαλύτερη κλοπή των αιώνων στην Ελλάδα, αυτή του χρηματιστηρίου.
Ή μήπως περιμένουμε από την φυγόδικη δικαστή Ηλία που εξαφανίστηκε, να εμφανιστεί ξαφνικά και να αναλάβει καθήκοντα δικάζοντας τους δολοφόνους μπάτσους.
Το σύστημα διαθέτει στρατιές τέτοιων δικαστών, έτοιμων όταν τους ζητηθεί, και χωρίς να τους ζητηθεί, να προσφέρουν τις καλές τους υπηρεσίες. Ελπίζοντας ότι η πράξη τους δεν θα μένει χωρίς ανταμοιβή.
Αυτό είναι η Ελλάδα σήμερα, μια ατελείωτη δοσοληψία, σου δίνω μου δίνεις.

Τι περιμένουμε από αυτό το σύστημα, από αυτή την διορισμένη και βαθειά διεφθαρμένη δικαστική εξουσία ;

Περιμένουμε να αποδώσει δικαιοσύνη, όταν δικηγόρους όπως Ο Κουγιας, τους αφήνει να κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι, ενώ επισκέπτονταν στις 1 τα μεσάνυκτα!!! το σπίτι του δικαστή Καλούση, που είχε αναλάβει υπόθεση του, για να συζητήσουν την υπόθεση και τις αέρινες γραμμές των μοντέλων.

Και άλλων σταρ της τηλεόρασης και των δικαστικών κυκλωμάτων που τώρα έχουν και άποψη για την διαφθορά του συστήματος, τους αφήνει ατιμώρητους και εκτός φυλακής, ενώ οι ίδιοι είναι εξαρτήματα και μέρος της διαφθοράς.
Όπως ο τρόφιμος των καναλιών Μαντουβαλος, που κατέθετε στον τραπεζικό λογαριασμό, ο αθεόφοβος, του δικαστή Καλουση μερικά εκατομμύρια, είναι ακόμα εκτός φυλακής και κελαηδάει σε όλα τα κανάλια των άλλων κακοποιών της κοινωνίας, τους νταβατζήδες των ΜΜΕ.

Τι να δικάσει λοιπόν και ποιος ;
Δικάζουν μόνο εκείνους που απειλούν το απατεωνίστικο και εγκληματικό σύστημα που έχουν φτιάξει, μονό εκείνους στέλνουν στην φυλακή, μόνο εκείνους δολοφονούν. Το κράτος, οι μηχανισμοί του, οι θεσμοί του, και τα όργανα του είναι σάπιοι, μυρίζουν σήψη.

ΚΟΨΤΕ ΚΑΙ ΚΑΨΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΛΩΘΕΙ Η ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΥΓΕΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΙΝΕ, Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ.

«Φῶς ζητᾶνε τὰ χαϊβάνια
κι᾿ οἱ ραγιάδες ἀπ᾿ τὰ οὐράνια...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η εξουσία, για να υπάρξει αλλαγή, πρέπει να πηγάζει πραγματικά απ’ το λαό, και να είναι για το λαό.
Οι φιέστες και τα πανηγύρια κάθε τέσσερα χρόνια, δεν εξασφαλίζουν ικανό άλλοθι στο βαθειά διεφθαρμένο και αντιδημοκρατικό σύστημα.

Ανώνυμος είπε...

Όταν βλέπεις καθημερινά έναν πρώην βουλευτή και δικηγόρο ο οποίος εμπλέκεται σε υπόθεση δωροδοκίας Δικαστή , με τόσο εξόφθαλμο και προκλητικό τρόπο, να εμφανίζεται στα τηλεοπτικά κανάλια, εκφέροντας άποψη, ακόμα και για θέματα διαφθοράς της δικαιοσύνης, τότε ουσιαστικά κατευθύνεις τον κόσμο προς την διαφθορά.

Ανώνυμος είπε...

Όταν επιβραβεύεις τους φαύλους και τους διεφθαρμένους τότε διαλύεις το κράτος και διαφθείρεις τους πολίτες της χώρας.

Ανώνυμος είπε...

Τι κρατάει ένα κράτος μια κοινωνία σε συνοχή;
Η κοινωνική δικαιοσύνη, το κράτος δικαίου, ο σεβασμός στον πολίτη, και ο σεβασμός του πολίτη προς ένα κράτος που τον υπολογίζει, όλα όσο δεν υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία.

Αντί όλων αυτών υπάρχει ο ατομικισμός, το συντεχνιακό, η κοινωνική αδικία, η αδιαφορία για ότι έχει να κάνει με οτιδήποτε άλλο εκτός του εαυτού μας.

Η αλλοτρίωση είναι βαθειά, και είναι η κυρίαρχη πλέον ιδεολογία. Μια κοινωνία των τετράτροχων, των τζιπ, της κατανάλωσης, και των mall, αποκτηνωμένη από την αδηφάγα ανάγκη για υλικά αγαθά και χρήμα.
Επακόλουθο της, η συσσώρευση του πλουτού στα χέρια λίγων, και η φτώχεια των πολλών