Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2008

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

(μια ανάληψη ευθύνης από αυτούς που δεν φοβούνται να το κάνουν …)

Μια ομάδα άναρχων, μαθητών, κουκουλοφόρων, εργατών, χουλιγκάνων, φοιτητών, αλητών της πράξης κ.α. πήραν την πρωτοβουλία να σας ενημερώσουν για πιο λόγο δεν νιώθουν υποταγμένοι και άβουλοι μπροστά σε μια εν ψυχρώ δολοφονία.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη των επιθέσεων στην αστυνομική διεύθυνση καβάλας και σε όλες τις τράπεζες της πόλης καθώς και στα γραφεία της ΝΔ..

Είμαστε ζωντανοί και υγιές κομμάτι αυτής της σάπιας κοινωνίας που όλοι μαζί αναπαράγετε.

Με δολοφονίες ανθρώπων στο όνομα της ασφάλειας , ξυλοδαρμούς χωρίς αφορμές , απαλλοτρίωση δημόσιου χρήματος στο όνομα της δημοκρατίας , του θεού και των κουμπάρων.

Φτύνουμε στα μούτρα αυτήν την υποκρισία και προτάσσουμε εκδίκηση , για την δολοφονία του συνανθρώπου μας Αλέξη και του αφιερώνουμε τις δράσεις μας.

Στόχοι μας : η αστυνομία , που είναι στην ουσία τα «σκυλιά» αυτής της ελίτ των δαιμόνων που μας κυβερνούν και οι τράπεζες , που νομιμοποιούν το νταβατζιλίκη στις ζωές μας.

Δεν είμαστε ούτε πράκτορες από το εξωτερικό ( που καταγγέλλει το ΚΚΕ—δεν τους αξίζει να ονομάζονται κομμουνιστές ) , αλλά ούτε κουκουλοφόροι από άλλες πόλεις που ήρθαν να εκτονώσουν το φετίχ της βίας τους ( όπως αναφέρει η αστυνομία και προβοκάρει με κάθε τρόπο σε συνεργασία με τα ΜΜΕ ).

Είμαστε καβαλιώτες και εχθρός μας είναι η εξουσία …και όχι τα μαγαζιά του πολίτη ( μικροαστικού εντόμου της κοινωνίας …)

Η αστυνομία της πόλης μας το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να διακινεί ναρκωτικά και γυναίκες , καθώς και να πετάει δακρυγόνα σε κάθε πολίτη αυτής της πόλης. Δεν ξεχνάμε τα σκάνδαλα αρχηγών της τοπικής αστυνομίας σε παραβατικές πράξεις όπως τις παραπάνω , που δεν τιμωρηθήκανε…

ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7/12/08 ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ (ΑΦΟΤΟΥ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ…) , ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΒΙΑ…..

Όσο για την καφετέρια- ( γνωστό μέρος της πόλης της καβάλας στον πεζόδρομο, δίπλα στη τράπεζα Ελλάδος ) δεν θέλαμε να προξενήσουμε ζημιές , αλλά γνωστή προσωπικότητα / θαμώνας που βρισκόταν εκείνη την ώρα μέσα στο κατάστημα, δημιούργησε ψευδής πληροφόρηση μέσω του κινητού του τηλ . ώστε να επέμβει η αστυνομία και να πνίξει τον κόσμο στα δακρυγόνα….

Αποτέλεσμα της οργής μας για τον νεο-ζηλωτή , ήταν μια καρέκλα του καταστήματος στο κεφάλι του.. –το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε εκείνη την στιγμή-.

Στο απώτερο τέλος , δεν θέλουμε να σπάσουμε κανένα μαγαζάκι κανενός , παρά μόνον αυτών που μας ελέγχουν και δολοφονούν.

Είμαστε τα παιδιά σας , εσείς μας μετατρέψατε σε αυτό που είμαστε, ο αγώνας για την ελευθερία μας συνεχίζεται , ούτε θεοί ούτε αφέντες.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ

ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: