Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2008

ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ

Οι διαδηλωτές καίνε και σπάνε από οργή τα σύμβολα της καταπίεσης και της εξουσίας που σε σκοτώνει καθημερινά, που σου αφαιρεί το δικαίωμα στη ζωή, που σε αφαιμαζει κάθε φορά.
Της εξουσίας που σε πατάει, σε καρυδώνει, σε σκοτώνει, που ασύδοτη δολοφονεί 15χρονους. Μιας εξουσίας που δολοφονεί συστηματικά για να προφυλάξει τα συμφέροντα και τα κέρδη των αφεντικών της.
Αυτά τα σύμβολα αυτής της εξουσίας καίνε όλοι αυτοι που έχουν την τόλμη να αντιπαρατεθούν με τους σιδερόφραχτους δολοφόνους που την προστατεύουν μπας και χάσει τους τόκους της από τα δάνεια σου.

Αυτοί που κλέβουν και ρημάζουν ανθρώπινες ζωες είναι οι τραπεζίτες και οι τράπεζες τους, γι΄ αυτούς δουλεύουν και σ΄αυτούς δίνουν τελικά αναφορά και λογο τα εκτελεστικά τους όργανα.

Τράπεζες, δικαστήρια, αστυνομικά τμήματα, νομαρχίες, υπουργεία, αυτά είναι τα σύμβολα της καταπίεσης, της δικής σου καθημερινής καταπίεσης πολίτη.

Οι έμμισθοι κρατικοί κουκουλοφοροι είναι αυτοί που καίνε τα μικρομάγαζα, κατ΄ εντολή της εξουσίας, για να φοβίσουν το μικροαστό και τον κάθε πολίτη και να του θέσουν ψευτοδιλλήματα , σκλαβιά ή κάψιμο του μαγαζιού σου;
Αυτή είναι η επιχειρηματολογία που προβάλουν.

Οι φωτιές που μπαίνουν στους δρόμους είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν οι διαδηλωτές για να προστατευτούν από τα χημικά και τα δακρυγόνα της αστυνομίας.

Σκέψου ακόμα κάτι, είναι δυνατόν ένα νεαρό παιδί που μπαίνει μπροστά στα MAT και αναμετριέται μαζί τους με κίνδυνο της ιδίας του της ζωής, το ίδιο αυτό παιδί να κλέβει ένα ζευγάρι γυαλιά ή ένα κινητό;;; Την απάντηση δωστη μόνο σου βάζοντας έστω και στη φαντασία σου τον εαυτό σου μπροστά στους ΜΑΤατζηδες, τι καρδιά και τι ορμή , τι ιδανικά πρέπει να έχει κάποιος για να το κάνει αυτό.

Το μεγαλύτερο σύμβολο καταπίεσης είναι η βουλή, που χωρίς να εκφράζει την λαϊκή βούληση, με εκλογικούς νομούς παρωδίες για χαζούς, βγάζει κυβερνήσεις με το 28% των ψήφων, και νομιμοποιεί την κλοπή , τον φόνο , την αυθαιρεσία των αφεντικών της και των οργάνων της.

Σε αποκλείουν ,νόμιμα, από κάθε συμμετοχή στις αποφάσεις, και με συνοπτικές διαδικασίες επιβάλλεται το συμφέρον των ισχυρών ως νόμο που πρέπει να τηρείς. Αλλιώς ο μπατσος σε πυροβολεί και σε δολοφονεί.
Κυρίαρχε Λαέ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: