Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

Το νέο δόγμα...Όποιος σηκώνει «ανάστημα» πρέπει να «φυτεύεται»

Το φασιστικό άσμα από τα αστυνομικά πιόνια της κάθε εξουσίας. Δηλώνουν την πρόθεση τους να υπερασπιστούν τα αφεντικά τους και με άλλο αίμα.
Είναι έτοιμοι να σκοτώσουν και άλλους, προσφέροντας τις «υπηρεσίες τους» στα αφεντικά που τους χρησιμοποιούν.


Τα γκεμπελικά μέσα ενημέρωσης έδωσαν το νέο σύνθημα για την πάταξη κάθε λαϊκής αντίδρασης για την φίμωση κάθε διαμαρτυρίας ενάντια στην εξουσία.

Βγήκαν τα φασιστοειδή της αστυνομικής τρομοκρατίας να απαιτούν να τους «λύσουν» τα χέρια.

Να έχουν το ελεύθερο σε «κάθε είδους» αντιμετώπιση των διαδηλωτών και του λαού που απαιτεί, λες και μέχρι τώρα δεν έκαναν ασύδοτοι ότι θέλανε , με τις ευλογίες της κάθε κυβέρνησης.

Θαρρείς και οι ξυλοδαρμοί , τα γκλοπ που ανεβοκατεβαίνουν στα πρόσωπα των διαδηλωτών, οι σφαίρες που πέφτουν και δολοφονούν δεκαπενταχρονα παιδιά, τα δηλητηριώδη αέρια και τα ασφυξιογόνα δεν είναι αρκετά.

Πρέπει να «αντιδρούν», τελείως ασύδοτοι και με σκοπό να σκοτώνουν, με μονό στόχο να δολοφονούν, όχι μόνο περιστασιακά, όποτε τους κάνει κέφι, αλλά συστηματικά και κάθε φορά που υψώνετε φωνή διαμαρτυρίας από το λαό.
Όποτε ο πολίτης ζητά δημοκρατία, δικαιοσύνη, όποτε ζητά να συμμετέχει και να ορίζει αυτός την ζωή του, τότε οι ένστολοι κρατικοί μπράβοι πρέπει να ρίχνουν στο ψαχνό.

Η κυβερνητική προπαγάνδα καλά στημένη και με την αρωγή των ΜΜΕ, με πρώτο και καλύτερο το κανάλι του κακοποιού Κουρή, αναλαμβάνει εργολαβικά την «βρώμικη δουλειά». Το κανάλι του κακοποιού προβάλει τις δολοφονικές θέσεις των φασιστοειδών οργάνων της εξουσίας ως απαίτηση, για περισσότερο αίμα από τους κρατικούς τραμπούκους.
Τώρα που πλέον φοβάται και χειρότερα η εξουσία , θέλει τα χέρια της «ελεύθερα» για κάθε ενδεχόμενο, τώρα πρέπει και τα όργανα της να μπορούν να σκοτώνουν συστηματικά.
Θέλει και άλλο αίμα, θέλει και άλλη καταστολή, ολοκληρωτική.

Όταν ο πολίτης είναι έξω και διαδηλώνει, δικαίωμα που το κατοχυρώνει το σύνταγμα, τα αστυνομικά όργανα το εκλαμβάνουν ως πρόκληση!!!

Καθαρά πολιτική η θέση, που αντικατοπτρίζει τις θέσεις των πολιτικών προϊσταμένων τους που τους χρησιμοποιούν σαν ιδιωτικούς στρατούς καταστολής, και τους εκπαιδεύουν εναντία σε κάθε λαϊκή αντίδραση.

Θάνατος λοιπόν σε αυτούς που υψώνουν φωνή διαμαρτυρίας, θάνατος σε κάθε λαϊκή απαίτηση. Δεν υπάρχουν ατομικά δικαιώματα , δεν υπάρχουν συνταγματικά δικαιώματα , δεν υπάρχει τίποτα όταν η εξουσία προστάζει. Υπάρχει μόνο ο φασισμός της «δημοκρατίας» τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: