Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Αυτοί οι «τρομοκράτες» έχουν τρακτέρ

Οι αγρότες δεν είναι 15 χρόνοι για να τους κολλήσουν την ταμπέλα του τρομοκράτη. Αν μπορούσαν να είστε σίγουροι ότι θα το έκαναν.

Στην Κρήτη οι αγρότες σπάζοντας τα τζάμια και τα διαχωριστικά στην αίθουσα ελέγχου του αεροδρομίου Ν. Καζαντζάκης, κατέλαβαν το διάδρομο προσγείωσης και αρνούνται να τον εγκαταλείψουν.

Όταν ο λαός κατεβαίνει στους δρόμους αγανακτισμένος από την πολιτική και οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, και από απόγνωση για την κατάντια της ζωής του, διεκδικεί το δικαίωμα για την επιβίωση του .

Επιβίωση που του την έχουν στέρηση, η διαφθορά και η καταλήστευση από τα αρπακτικά της εξουσίας, τα όργανα τους και οι μηχανισμοί τους.

Επιστρατεύουν επικοινωνιακά κυβερνητικά τερτίπια περί δανείων και τραπεζικών παροχών, φτάνει πια ο λαός δεν μπορεί να ζει άλλο με δανικά, για να θησαυρίζουν όλοι στο σύνολο τους όσοι υπηρετούν ένα φαύλο σύστημα που πριμοδοτεί την απάτη.

Ο πολίτης απαιτεί να μπορεί να ζει από τον ιδρώτα της δουλειάς του και της εργασίας του και όχι με το «συμπληρωματικό» βοήθημα του τραπεζικού δανεισμού τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: