Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

Το παρακράτος ενημερώνει...

Το σύστημα γεννάει τους εγκληματίες όχι το άσυλο και οι ελευθερίες

Το παρακράτος απειλεί ότι υπό το βάρος των «νέων εξελίξεων» θα καταστείλει βίαια κάθε λαϊκή αντίδραση.


Εμείς δεν αναζητούμε τους τρομοκράτες στις προβοκατόρικες ενέργειες του παρακράτους, εμείς τους είδαμε τους πραγματικούς τρομοκράτες στους δρόμους όταν ο λαός εξεγέρθηκε.

Και κανένας πληρωμένος ρουφιάνος του «πορνο των 8», δεν μπορεί να σβήσει από την μνήμη μας τις εικόνες της τρομοκρατίας που οι ένστολοι μπράβοι του καθεστώτος μας αναγκάσαν να ζήσουμε.
Κρατήστε τις ανεξίτηλες στο μυαλό σας, για να ξέρετε ποιος είναι αυτός που τρομοκρατεί, ποιος σπέρνει το φόβο και την καταπίεση. Και γιατί στήνει «τρομοκρατικές» οργανώσεις.




Οι γνωστοί ειδικοί έμμισθοι συνεργάτες ανέλαβαν την προώθηση των θέσεων του παρακρατικού κατεστημένου στα ΜΜΕ.
Στις επάλξεις όλοι οι αστέρες της τηλεόρασης και της καφροδημοσιογραφιας, γράφουν διπλά και τριπλά μεροκάματα.

Ευαγγελατοι, τρεμιδες, τσιμες, χατζηνικολιδες, τριανταφυλλοπουλοι, όλους τους χωράει ο μπαχτσές του βούρκου της παραπληροφόρησης.
Γι΄ αυτό το παρακρατικό μαγαζί διαθέτει και πολλούς, για να υπηρετούν μαζικά τα συμφέροντα του, με το αζημίωτο εννοείται.

Η πλύση εγκεφάλου πρέπει να είναι βιολογική, το απορρυπαντικό να μην αφήσει ίχνος λογικού επιχειρήματος να αντιταχθεί . Πρέπει να σβήσει όλους τους λακέδες και την βρωμιά των υποτακτικών της εξουσίας που δολοφόνησαν, που παραβίασαν κάθε ανθρώπινο δικαίωμα, που βάναυσα ξυλοκόπησαν, που δράσανε σαν στρατός κατοχής ενάντια στους πολίτες, και κατ΄ εντολή των αφεντικών τους.

Όλες αυτές οι μνήμες , όλες αυτές οι εικόνες πρέπει να σβηστούν από τα μυαλά των υπηκόων, και ο μονός τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι η τρομολαγνια.
Η αίσθηση φόβου στις ψυχές των ιθαγενών. Το φάρμακο της Τρομοκρατίας σε ισχυρές τηλεοπτικές δόσεις.

Οι πραγματικοί τρομοκράτες όμως είναι αυτοί που φιμώνουν, που δέρνουν ασύδοτοι, που φορούν στολή και κρατούν όπλα που δολοφονούν δεκαπεντάχρονους μαθητές, που παραβιάζουν κάθε έννοια δικαίου, που καταπατούν τους νομούς και το σύνταγμα του κράτους. Αυτοί είναι οι τρομοκράτες.

Μυστικά υπόγεια, γιάφκες, ξένοι πράκτορες, μαρμαροτεχνίτες, και περιπτεράδες, όλα επιστρατεύονται στην υπηρεσία της πατρίδας και της ασφάλειας της εξουσίας, ταινίες φωσκολικού χαρακτήρα και μπατσικης, κυπατζίδικης προέλευσης.

Το σήμα εδόθει ο κυβερνητικός μηχανισμός πριμοδοτεί κάθε λεπτό του τηλεοπτικού προγράμματος, όσο πιο πολλά πουν τόσο πιο πολλά θα οικονομήσουν.

Το αίσθημα «ασφάλειας» της κοινωνίας και η αποκατάσταση του είναι τώρα το ζητούμενο, μετά την πλύση εγκεφάλου έρχεται το στέγνωμα και το σιδέρωμα. Η κοινωνία τώρα πρέπει να νοιώσει ξανά ασφάλεια.

Η ερώτηση που κανείς δεν κάνει και κανένας δεν εξηγεί, είναι τι δημιούργησε το αίσθημα ανασφάλειας στην κοινωνία. Και βεβαίως οι κάφροι των ΜΜΕ αφήνουν να πλανιέται ότι αυτό που δημιούργησε την ανασφάλεια είναι η λαϊκή εξέγερση με πρωτοστάτες τους νέους.
Άρα συνειρμικά για να εδραιωθεί η ασφάλεια πρέπει να παταχθούν εκδηλώσεις λαϊκής αντίδρασης όπως αυτές που είδαμε στο πρόσφατο παρελθόν.
Όχι βεβαία οι δολοφονίες απλών πολιτών, όχι οι καταπατήσεις ατομικών και συνταγματικών δικαιωμάτων, όχι οι ξυλοδαρμοί και οι βασανισμοί από τα αστυνομικά όργανα, όχι οι σφαίρες που αδέσποτες καρφώνονται σε σώματα μαθητών, όχι τα χημικά και τα ασφυξιογόνα
Όχι τίποτα από όλα αυτά δεν δημιουργεί αίσθημα ανασφάλειας στους πολίτες, εκείνο που τους το δημιουργεί είναι όταν ο λαός εξεγείρεται ενάντια σε ένα σύστημα που τον κλέβει, το ξεζουμίζει , τον αφήνει άφραγκο και χωρίς καμιά ελπίδα να κλαίει για την μοίρα του που δεν έχει.
Αυτό δημιουργεί ανασφάλεια.

Το «λάθος» όμως των εμμίσθων συνεργατών, των κάφρων της δημοσιογραφίας που πληρώνονται από τα «ειδικά ταμεία», και γι΄ αυτό πληρώνονται, είναι ότι μπερδεύουν ποιες ενέργειες προκαλούν αισθήματα ανασφάλειας και σε ποιους.
Το κοινό που ζητά την εδραίωση της ασφάλειας του είναι το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο που είδε την εξουσία του να αμφισβητείται από τον λαό που διαδήλωνε.
Η λαϊκή έκφραση, η αποτύπωση της βούλησης του λαού, ακόμα και της οργής του, δεν δημιουργεί ανασφάλεια στους πολίτες , αλλά στην εξουσία, στην κυβέρνηση, στο πολιτικό σύστημα που εκτρέφεται με την διαφθορά, και στα τσιράκια τους που πιστά τους υπηρετούν, με το αζημίωτο βεβαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: