Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

Ο Κίτρινος Τύπος της Ε.Υ.Π.


Πολλά παράξενα γίνονται τον τελευταίο καιρό. Πυροβολουν κλούβα των ΜΑΤ και οι υποτιθέμενοι «Τρομο – Κρατες» τηλεφωνούν, υποτίθεται, στην ηλεκτρονική εφημερίδα του δαιμόνιου «δημοσιογράφου» και αναλαμβάνουν την ευθύνη.

Πολύ περίεργο για αριστερή οργάνωση, γιατί δεξιά δεν μπορεί να είναι και να χτυπάει ΜΑΤ, να τηλεφωνεί στο «βαθύ λαρύγγι» του κατεστημένου και να κάνει ανάληψη της ευθύνης.
Έπειτα δεν βλέπουμε καμιά προκήρυξη από την νέα αυτή οργάνωση με το όνομα «Λαϊκή Δράση », όπως δηλώσαν οτι αποκαλούνται στον «δημοσιογράφο».
Και ξαφνικά νέο χτύπημα και ταυτοποίηση των όπλων της επίθεσης, με εκείνα μιας άλλης οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας».
Και κανένας πια δεν μιλάει για το τηλεφώνημα στον «δημοσιογράφο» και την πρώτη οργάνωση .
Πλήρης αμνησία, σαν να μην έγινε ποτέ, περίεργο έτσι ;

Τι έγινε λοιπόν πραγματικά ;

Σε τι αποσκοπούσε η «εμπλοκή» του Τρομο-δημοσιογράφου στην περαιτέρω πορεία των ενεργειών ;
Γιατί σε κάτι αποσκοπούσε , δεν τον έχουν έτσι για την πλάκα τους.
Ίσως έγινε τελικά αναθεώρηση, από την «υπηρεσία» των πλάνων και έμεινε εκτός αυτών ο «δημοσιογράφος». Ίσως...

Πάντως ούτε ο Τριανταφυλλοπουλος αναφέρει τίποτα για το θέμα αυτό, το έχει κάνει γαργάρα όπως καλά γνωρίζει το σπορ αυτό, παρόλο που βγαίνει λαλίστατος στα κανάλια.
Και μάλιστα αρπάχτηκε προ ημερών με την Υπ.Εξ. Μπακογιαννη γιατί παίρνει λέει συνέντευξη από το τον Ξηρο και τον ρωτάει τι θα έκανε αν ήταν πρωθυπουργός.

Ίσως κάποιες άλλες ερωτήσεις θα έπρεπε να του κάνει, όταν μια ή δυο μέρες πριν τον συλλάβουν τον είχε καλέσει στο διαμέρισμα του στο Κολωνάκι, και του έπαιρνε συνέντευξη.
Ξέχασε τότε, αλλά και μετά στις συχνές παρεμβάσεις των Ξηρών στις εκπομπές του, να ρωτήσει για τις φήμες που ένα τηλεοπτικό κανάλι ανέφερε, αν αληθευουν οι πολύ στενές σχέσεις δηλαδή της οικογένειας Ξηρού με τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ Αλεξάκη.
Τον θυμάστε τον Αλεξάκη ; ήταν εκείνος που σε μια άλλη υπόθεση «Τρομο-Κρατιας» φέρεται να είχε δώσει κάτι προκηρύξεις στον περίφημο κρατικό πράκτορα Κρυσταλλη, που τον είχε υπό τας διαταγάς του.

Για να είμαστε ειλικρινής, εμείς πιστεύαμε ότι μετά την εμπλοκή του «δημοσιογράφου», θα παραδινόντουσαν οι δράστες του «επεισοδίου» κατά της κλούβας των ΜΑΤ και σε αποκλειστική συνέντευξη που θα τους έπαιρνε ο «δημοσιογράφος» μέσα από την φυλακή, δραματοποιημένο σενάριο, θα λέγανε ότι δεν είναι μόνο αυτοί, και ότι είναι και άλλα μέλη της «οργάνωσης» έξω στη γύρα, οπότε η αστυνομία θα είχε το ελεύθερο να μαντρώνει όποιον θέλει στο όνομα του «αοράτου εχθρού» που κατασκεύασε.

Γνωστή η μέθοδος και δοκιμασμένη...Τουλάχιστον ο "δημοσιογράφος" την κατέχει καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: