Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Και ότι τους δίνουν για να καυλώσουν...


Ο λαός διασκεδάζει...

2.000.000 άνθρωποι παραβρέθηκαν σήμερα στην ορκωμοσία πανηγύρι του νέου μαύρου προέδρου της χώρας. Μιας χώρας που ωμά και προκλητικά σκοτώνει αδίστακτα για να διατηρήσει τη δύναμη της και την εξουσία της.

2.000.000 άνθρωποι κατέβηκαν στους δρόμους της αμερικανικής πρωτεύουσας για να γιορτάσουν τη νέα εποχή κυριαρχίας και δολοφονίας των λαών, αυτή τη φορά από μαύρο πρόεδρο.

2.000.000 άνθρωποι που ρουφάνε σαν σφουγγάρι αυτά που ο οχετός της ενημέρωσης τους εκπέμπει , ανθρωποειδή χωρίς μυαλό και σκέψη, υποταγμένοι στο σύστημα που τους εκφράζει και τους μαντρώνει. Συνειδητοί δούλοι μιας πλαστικής καταναλωτικής φιέστας, όπως η ζωή τους, χωρίς νόημα, ηθική και αξίες.

Έτοιμοι να γίνουν ένα με οτιδήποτε τους δίνουν για να καυλώσουν, και να γεμίσουν τις άδειες και ανούσιες ζωές τους. Αυτές που επέλεξαν να σέρνουν στα αιματοβαμμένα πάρτι των αφεντικών τους που σκοτώνουν , και μαζί με τους άλλους και αυτούς μαζί.

Πρόεδρο θέλετε πρόεδρο θα έχετε, μικροαστικές ζωές μικρών και γλοιωδών πλασμάτων που γίνονται οι σερπαντίνες και τα κομφετί των πιο αδίστακτων φονιάδων που γνώρισε ποτέ αυτός ο πλανήτης.

2.000.000 άνθρωποι(;) που αν ήταν να κατεβούν στο δρόμο να διαδηλώσουν για να αλλάξει στο ελάχιστο η μίζερη ζωή τους προς το καλύτερο δεν θα κατέβαιναν ούτε 100 από αυτούς.

Άνθρωποι που μιλούν, που περπατούν, που τρώνε, και ντύνονται, αλλά δεν μπορούν να σκεφτούν, γιατί δεν έχουν τίποτα ανθρώπινο πάνω τους.

Αυτή η ανθρώπινη ηλιθιότητα με σκοτώνει δεν μπορώ να την βλέπω. Σταμάτησε να κατέβω..

Δεν υπάρχουν σχόλια: