Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Αξιόπιστες προβλέψεις

Προσεγγίζοντας «Επιστημονικά» το αύριο.

Να κάνουμε και μια πρόβλεψη, όσο το θέμα των καταλήψεων και της λαϊκής οργής θα κοπάζει, τόσο και το θέμα που προέκυψε, της Τουρκικής προκλητικότητας στο Αιγαίο, θα υποχωρεί και θα υποβαθμίζεται.

Το οπλοστάσιο της Κυβέρνησης είναι μεγάλο και περιέχει πολλά «όπλα». Αν δεν σε πιάσει το φάρμακο των ΜΑΤ, τότε υπάρχουν αλλά πιο ισχυρά αντι-βιοτικα. Υπάρχει βεβαία και η θεραπεία των σοκ, αλλά σ΄ εκείνη κινδυνεύει μαζί με τον ασθενή να πεθάνει και ο γιατρός.

Και βεβαία εννοείται ότι τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων θα ξεχάσουν τις προκλήσεις και τα πολεμικά σενάρια, και θα επανέλθουν στην αναζήτηση περαιτέρω ενεργειών για την ενδυνάμωση των φιλικών σχέσεων με τη γείτονα χώρα. Καθώς και στις σχέσεις των δυο λαών που δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα. Εμείς προσθέτουμε ότι υπάρχουν και αλλά που ενώνουν τους δυο αυτούς λαούς. Όπως τα παρακρατικά στέκια της εξουσίας.
«…Κρύπτη με όπλα και εκρηκτικά -σε μεγάλη ποσότητα- ανακάλυψε η τουρκική αστυνομία στην Αγκυρα, στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση Εργκένεκον.
…Περίπου 40 άτομα, μεταξύ των οποίων αξιωματικοί του στρατού έχουν συλληφθεί
…».

Κοινά τα προβλήματα τελικά γι΄αυτό...Κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: