Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Ο Λαός απαιτεί...Επιτέλους οχι άλλος Φασισμός.

Συνεννόηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για την άρση του πανεπιστημιακού ασύλου.

Οι χούλιγκαν των 8 με πρώτο και καλύτερο τον Πρετεντερη και τους υπόλοιπους κάφρους, δίνουν ρεσιτάλ παραπληροφόρησης και μιλούν για άρση του πανεπιστημιακού ασύλου, ενώ ακόμα οι απίστευτες σκηνές που έζησαν οι πολίτες στο κέντρο της Αθήνας, με ξυλοδαρμούς, προπηλακισμούς, αναίτιες συλλήψεις, είναι νωπές .

Διαμαντοπούλου από το ΠΑΣΟΚ και ο υπουργός Εσωτερικών Παυλόπουλος παρακάμπτοντας και αγνοώντας κάθε έννοια δικαίου, κάθε δημοκρατικό δικαίωμα, και κάθε ατομικό και συνταγματικό δικαίωμα, απαιτούν απόλυτη κατάλυση όλων των ελευθεριών των πολιτών.

Το επόμενο βήμα που προετοιμάζεται είναι η άρση του ασύλου, όλα τα αλλά δεν τους ενδιαφέρουν.

Οι «δημοκράτες» της αστυνομίας τους είναι έτοιμοι όταν τους ζητηθεί να επέμβουν και να επιβάλουν την «δημοκρατία» τους.

Και ως αναφορά τους «οικογενειάρχες» αστυνομικούς των 700 ευρω Ματατζήδες, που είναι παιδιά του λαού, και δέρνουν πολίτες αλύπητα, παραβιάζοντας κάθε νόμο, τέρμα το παραμύθι.
Δέρνουν επειδή έτσι εκφράζουν έμπρακτα την πίστη τους στα αφεντικά τους, γι΄ αυτό υπάρχουν και την βία υπηρετούν, ίσως ακόμα και με υπερβάλλοντα ζήλο, με τις ευχές και τις προτροπές της πολιτικής ηγεσίας , προσβλέποντας σε περισσότερα προνόμια και αυθαιρεσία ως αμοιβή από τα αφεντικά τους.

Όταν κάποιο όργανο, κρατικός λειτουργός, δεχθεί εντολή που τον προτρέπει σε παράνομη ενέργεια, έχει καθήκον να αρνηθεί, πόσο μάλλον ένας αστυνομικός που χρέος του είναι η τήρηση του νόμου. Αν δεν αρνηθεί στην παράνομη εντολή ή διαταγή, τότε παρανομεί και ο ίδιος, και πρέπει επιτέλους να υποστεί και ο καθένας τους και ατομικά και τις συνέπειες των πράξεων του.
Υπάρχει επιτέλους και η ατομική ευθύνη του κάθε αστυνομικού, δεν μπορει να κρύβονται μέσα σε μια στολή και σε μια διαταγή. Παρανομούν εν΄πληρη γνώση τους και ενσυνείδητα.

Αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται ανεξάρτητη δικαιοσύνη, δημοκρατική κυβέρνηση, θεσμικές αλλαγές, και βουλή που να εκφράζει την βούληση του λαού, η οποία βούληση να μην καταστρατηγείται με εκλογικούς νόμους που αλλοιώνουν την εντολή των πολιτών, υφαρπάζοντας την εξουσία και επιβάλλοντας το δίκαιο των ισχυρών ενάντια στο λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: