Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Στην ζούγκλα της Ε.Υ.Π.

Φιλότιμες προσπάθειες από τoν ειδικό «δημοσιογράφο» για απαξίωση της λαϊκής αντίδρασης και ταύτισης της με την τρομοκρατία των κυπατζιδικων οργανώσεων τους.

Τον ρόλο απαξίωσης τον έχουν αναλάβει εργολαβικά , και μάχονται για τα «ποσοστά» τους, οι δημοσιο-καφροι με τις ζούγλες τους.

Είναι ύπουλα τα χτυπήματα τις μέρες αυτές και προσπαθούν να δημιουργήσουν σύγχυση.
Τόσο με την μετάδοση αντικρουόμενων πληροφοριών και ειδήσεων, όσο και με την περιθωριοποίηση και τον ευτελισμό των λαϊκών αντιδράσεων.

Την δουλειά την ξέρουν καλά, και καλύτερα τα τσιράκια τους, που τα έχουν για να παραπληροφορούν, και να αναλαμβάνουν «δράση» όταν διαταχτούν από την «υπηρεσία».

Πριν από 2 περίπου βδομάδες και ενώ η λαϊκή εξέγερση βρισκόταν στην κορύφωση της, δημιουργώντας δύσκολες καταστάσεις για την κυβέρνηση, το παρακράτος, και το διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο, μια περίεργη τηλεφωνική συνέντευξη «έπαιξε» μέσα από την φυλακή.

Ήταν μια ολιγόλεπτη, αλλά έκανε την δουλειά της, συνέντευξη του Χριστόδουλου Ξηρου, ο οποίος στην εκπομπή του «ειδικού συνεργάτη» δημοσιογράφου Τριανταφυλλοπουλου κλήθηκε να σχολιάσει την εξέγερση , σαν και να ήταν εκφραστής της λαϊκής αυτής εξέγερσης.

Και εκεί ακριβώς βρίσκεται ο λόγος της προβολής της συνέντευξης του τρομοκράτη Ξηρου στον «δημοσιογράφο», ήθελαν να ταυτίσουν την λαϊκή αντίδραση με τα πιόνια της τρομο-κρατιας τους .
Ήθελαν να ευτελισουν , να φοβίσουν και να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι πίσω από την ελεύθερη βούληση, και την αδέσμευτη έκφραση του λαού, βρίσκονται οι δολοφόνοι των τρομοκρατικών οργανώσεων τους, που εκτρέφονται από το ίδιο το κρατικό σύστημα τους, και αποτελούν τυφλά και πειθήνια όργανα του.

Έτσι λασπώνεται μια ολόκληρη γενιά, μια λαϊκή εξέγερση, Έτσι απαξιώνεται σταδιακά στην συνείδηση του πολίτη κάθε λαϊκή διεκδίκηση. Βγαίνει ο τρομοκράτης Ξηρος, από το πουθενά, και μιλάει «αποκλειστικά» στον «ειδικό συνεργάτη», σαν «εκπρόσωπος» των μαθητών και του λαού, και κάνει ανάλυση της ιδεολογίας και των θέσεων των διαδηλωτών. Και αυτό προβάλλεται από την ζούγκλα του κάφρου, με έμφαση, ο τρομοκράτης σαν εκφραστής αυτής της λαϊκής αντίδρασης.

Συνεργάτης της "υπηρεσίας" είναι ο τρομο- κρατης, όπως συνεργάτης είναι και ο «δημοσιογράφος» Τριανταφυλλοπουλος, ο καθένας τους μόνο που έχει διαφορετική ειδικότητα.

Πριν από την προβοκάτσια με τα όπλα λοιπόν, έγιναν πολλές προβοκάτσιες απαξίωσης και ποινικοποίησης της λαϊκής αντίδρασης, μέσα από τα παραμαγαζα και τις εκπομπές των εμμίσθων λακέδων τους.

Όχι οι διαδηλωτές που ζητούν δημοκρατία, δικαιοσύνη, αξιοκρατία, δεν είναι οι τραμπούκοι των τρομοκρατικών σας μαγαζιών. Μάχονται με τις ιδέες τους μαζικά για μια καλύτερη ζωή. Πράγμα που εσείς τους την στερείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: