Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση,

...για τα συμφέροντα αυτών που εκπροσωπεί.

Τα δένδρα κόβονται από το δήμαρχο, όταν αυτοί που εκπροσωπεί πρέπει να κερδίσουν.

Όλοι είχαμε ζήσει το Δεκέμβρη που μας πέρασε την ατελείωτη προπαγάνδα με τις επικλήσεις του δημάρχου Κακλαμάνη για επιστροφή στη «νομιμότητα»!!!
Και τις δηλώσεις του για την προστασία των περιουσιών και των κτηρίων από τους αλλόθρησκους και άπιστους νεαρούς διαδηλωτές.
Ενώ θα μπορούσε αν ήθελε αποτελεσματικότητα να απευθυνθεί στη ΓΑΔΑ και να απαιτήσει από τους κρατικούς κουκουλοφόρους της να σταματήσουν τις έκνομες πράξεις τους.

Η νομιμότητα, το τι είναι νόμιμο και τι παράνομο στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς, ιδιαίτερα όμως στην Ελλάδα, έχει μια πολύ ευρεία και διασταλτική ερμηνεία.

Έτσι όταν οι χιλιάδες των νέων μαθητών, των φοιτητών, των εκπαιδευτικών και των πολιτών, ξεχύνονται στους δρόμους ζητώντας καλύτερες συνθήκες ζωής για όλους, όταν ζητάνε δικαιοσύνη, αξιοκρατία, κράτος δικαίου χωρίς διαφθορά, δημοκρατία, είναι παράνομοι. Στέλνουν λοιπόν τότε, και με τις ευλογίες του Δημάρχου, τα ΜΑΤ, που τα πληρώνουν με τους φόρους τους οι ίδιοι οι πολίτες, να ψεκάσουν με δηλητήρια, να χτυπήσουν με τα γκλοπ και να ποδοπατήσουν με τις αρβύλες τους, πριν πάνε τους πολίτες που διαδηλώνουν στη ΓΑΔΑ για τα «περαιτέρω».

Βγαίνει και ο ίδιος ο δήμαρχος Κακλαμάνης και ζητάει να τελειώνει αυτό με τις διαδηλώσεις!!! και το κέντρο να επιστρέψει στους εορταστικούς τότε ρυθμούς, παρότι ένα νέο παιδί είχε δολοφονηθεί από όργανα της «τάξεως».
Τότε ο δήμαρχος δεν βγήκε έξω στους δρόμους να διαμαρτυρηθεί γιατί σκοτώσανε τόσο άδικα ένα 15 χρόνο μαθητή. Τότε δεν τον ένοιαζε η δολοφονία, το χάσιμο της ανθρώπινης ζωής, άλλες ήταν τότε οι προτεραιότητες του, έπρεπε να υπάρξει «ησυχία», «τάξη» και «ασφάλεια». Δηλαδή να μην σηκώνει κανένας κεφάλι .

Και ερχόμαστε στο σήμερα, όταν ο ίδιος αυτός δήμαρχος καλεί το κόσμο και τους πολίτες να ξεσηκωθούν και να διαδηλώσουν, επειδή τα επιχειρηματικά συμφέροντα μιας κατασκευαστικής εταιρείας από τις πιο ληστρικές, του Βωβού, υστέρα από προσφυγή των ίδιων των κατοίκων του ελαιώνα στο Συμβούλιο της επικρατείας, πρέπει να σταματήσει κάθε εργασία στο εργοτάξιο κατασκευής του γηπέδου του παναθηναϊκού και του εμπορικού κέντρου στην περιοχή.

Και δεν είναι μόνο αυτό.
Ο ίδιος άνθρωπος που καλούσε το κόσμο μερικές εβδομάδες πριν, να προστατέψει το πλαστικό και ραντισμένο με διάφορα σπρέι χριστουγεννιάτικο δέντρο για να αντέξει από την αντίδραση των πολιτών, έρχεται και κόβει παράνομα όπως βεβαιώνει και η δασική υπηρεσία παραπάνω από 45 δέντρα στην πλατεία Κύπρου για την κατασκευή γκαράζ

Έχετε καμιά αμφιβολία λοιπόν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που ψηφίζονται για δήμαρχοι τι πραγματικά εκπροσωπούν και ποιων τα συμφέροντα εξυπηρετούν;;;

Το ζήτημα όμως δεν είναι αυτό.

Το ζήτημα είναι ποια συμφέροντα εμείς, όχι μόνο με την "ψήφο μας", αλλά και με την ανοχή μας εκπροσωπούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: