Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Ο Νόμος της Κρατικής ασφάλειας...

ΜΑΤ το υπέρτατο σύμβολο του Ελληνικού κράτους...Και το τελευταίο αποκούμπι της διαφθαρμένης της εξουσίας.
Σε αυτά εναποθέτουν πλέον οι κρατούντες όλες τους τις ελπίδες.


Το κράτος και οι λειτουργοί του σκοτώνουν, παραβιάζουν κάθε έννοια δικαίου και νομιμότητας, κάθε ατομικό και συνταγματικό δικαίωμα, συλλαμβάνουν αναίτια πολίτες, αρνούνται να συμμορφωθούν με τους νομούς του κράτους και το Σύνταγμα της χώρας.
Σήμερα η αστυνομία συνέλαβε εκτός όλων των άλλων, και 2 γυναίκες ηλικίας 60 και 65 ετών, δεν σέβονται τίποτα, μόνη τους επιδίωξη η τρομοκράτηση του λαού .
Λειτουργούν εξωθεσμικά, δημιουργώντας ένα άλλο κέντρο εξουσίας, παρακρατικής, που δίνει λογαριασμό μόνο σε κομματικά κέντρα.

Και όμως και η συζήτηση , ο προσανατολισμός της κοινής γνώμης απο τα ΜΜΕ των εργολάβων , πρέπει να είναι στην άρση του Πανεπιστημιακού ασύλου .

Δεν υπάρχουν δικαιώματα, η γραμμή δόθηκε, καμία συζήτηση, καμία φωνή για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κανένα έλεος σ΄ αυτούς που τόλμησαν να αμφισβητήσουν τις αυθαιρεσίες και τις παρανομίες του κράτους ως υπέρτατο νόμο.

1 σχόλιο:

Antinemecis είπε...

Για να χτυπηθεί το σύστημα πρέπει να χτυπηθεί και ο μηχανισμός προπαγάνδας δηλ τα ΜΜΕ.
Ας διαδόσουμε παντού αυτά που τα ΜΜΕ αποκρύπτουν και ιδιαίτερα στα άτομα του περιβάλλοντος μας που δεν έχουν καμία δυνατότητα διαφορετικής ενημέρωσης παρά τα ΜΜΕ.
Ας στείλουμε παντού και με οποιονδήποτε τρόπο (e-mail, sms, αναρτήσεις σε blogs ή μιλώντας με τους φίλους το μήνυμα:
"Έχουμε χούντα, κλείστε την TV"