Σάββατο 8 Μαρτίου 2008

Ποιοι είναι πράγματι οι πιο επικίνδυνοι;

Ας ψάξουμε εντός των τειχών.

Ο καλύτερος τρόπος για να μεταθέσεις τις ευθύνες των πραγματικά υπευθύνων, σχετικά με την υπόθεση του ονόματος των Σκοπίων , που ουσιαστικά είναι οι διεκδικήσεις των Σκοπίων, είναι η συνομοσιολογία.


Η Σκοπιανή μαφία, από πίσω είναι οι Εβραίοι, οι σιωνιστές και ο Σόρρος υποκινούν την υπόθεση, οι Αμερικάνοι έτσι , οι Αμερικάνοι αλλιώς και πάει λέγοντας.

Δεν υποστηρίζω ότι δεν μπορεί να μην είναι και έτσι. Υποστηρίζω ότι πρέπει πρώτα να δούμε ΕΜΕΙΣ τι κάναμε, εμείς πως πράξαμε, εμείς τι ευθύνες έχουμε, και να αποδώσουμε στον καθένα μας αυτό που του αναλογεί.

Οι συνεχείς αναφορές σε κέντρα, σε σενάρια, σε εξωτερικούς και μονό παράγοντες που μας επιβουλεύονται, αγνοώντας την συμμετοχή των «ντόπιων» δεν είναι τυχαία.

Σίγουρα αυτό γίνεται ενσυνείδητα και οργανωμένα, γιατί καλύπτει αυτούς που πρόδωσαν, αυτούς που παραχώρησαν ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα, αυτούς που έδρασαν και δρουν σαν συνεργάτες ξένων κέντρων. Τι και αν είναι η Η.Π.Α. ή οποιοσδήποτε άλλος, την κερκόπορτα, ελληνικό χέρι την άνοιξε για να αλώσουν την πόλη.

Αποπροσανατολίζουμε αν κυνηγάμε ξένους, ας δούμε πρώτα εμείς τι κάναμε.

Οι «Αγγλόφιλοι», «Ρωσόφιλοι», Γαλλόφιλοι» της ελληνικής πολιτικής σκηνής που είχαμε, ποτέ δεν έφυγαν. Απλώς είχαν την ευφυΐα να αλλάξουν ονομασίες. Είναι έτοιμοι να τρέξουν στην κάθε προσταγή των αφεντικών τους, και οι «Ελληνόφιλοι» δεν φαίνονται ακόμα στον ορίζοντα.

Παραθέτω το παρακάτω κείμενο για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα για το ποιος πραγματικά είναι πιο επικίνδυνος γι’ αυτόν το τόπο. Οι Αμερικάνοι; οι Σκοπιανοί; ή μήπως πιο επικίνδυνοι είναι για τον τόπο κάποιοι από μας τους Έλληνες;Οι κρίσεις δικές σας

Το κείμενο που ακολουθεί είναι από την ομιλία, το 2007, του Κρίς Σπύρου Ελληνοαμερικάνου Πολιτικού, πρώην βουλευτή των ΗΠΑ και πρώην πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος της πολιτείας του Νιού Χαμσάϊρ.

«Ακούστε προσεκτικά παρακαλώ, κυρίες και κύριοι, τι είπε ο τότε πανίσχυρος Αμερικανός βουλευτής και Πρόεδρος της Επιτροπής των Εξωτερικών Υποθέσεων του Αμερικανικού Κογκρέσου κ. Lee Hamilton (Λι Χάμιλτον) όπως είχε γραφεί στην ανταπόκριση του δημοσιογράφου Μιχάλη Ιγνατίου στην ημερήσια εφημερίδα «Πρωϊνή» της Νέας Υόρκης λίγες μέρες μετά την επίσημη αναγνώριση από τα Ηνωμένα Έθνη στις 7 Απριλίου 1993.»

Είπε ο κύριος Χάμιλτον:

«ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΑΤΕ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ. ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΣΥΞΥΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΑΣ»

Η ανταπόκριση του Μιχάλη Ιγνατίου στην Πρωϊνή: «ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ.

«Η Ελληνική κυβέρνηση έχασε μοναδική ευκαιρία να κερδίσει σημαντικά πλεονεκτήματα στη μάχη των Σκοπίων, όταν λόγω ασυνεννοησίας με την Ουάσιγκτον και ερασιτεχνικών χειρισμών δέχθηκε τον «έντιμο συμβιβασμό» χωρίς να περιμένει τη δημοσιοποίηση της θέσης της νέας αμερικανικής κυβέρνησης. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, Λι Χάμιλτον, δήλωσε στη διάρκεια εκδήλωσης Ελληνοαμερικανών στο Λος Αντζελες, ότι ο ίδιος αλλά και στελέχη της κυβέρνησης Κλίντον εξεπλάγησαν από την απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να μην επιμείνει στη γνωστή θέση της για την ονομασία και αντίθετα να αποδεχθεί τη διαδικασία της διαιτησίας και της όποιας απόφασης των μεσολαβητών Σάιρους Βάνς και Λόρδου Όουεν.»

Κυρίαρχε λαέ...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παραδίνουμε ασυζητητί τη ζωή μας και τη χώρα μαζί σε ηλίθιους και άσχετους, αυτές είναι οι συνέπειες!!!