Σάββατο 22 Μαρτίου 2008

Μήπως οι «δικοί μας» προετοιμάζουν το έδαφος, για την παραχώρηση της Θράκης;

Δεν θέλω να εστιάζω στο τι κάνει η τούρκικη κυβέρνηση η οποία όμως φαίνεται πολύ δραστήρια στην Θράκη. Το ερώτημα είναι τι (δεν) κάνει η ελληνική κυβέρνηση, για να προστατέψει τα συμφέροντα και την ακεραιότητα της.

Όπως φαίνεται, η πάγια τακτική της ελληνικής κυβέρνησης είναι, να μην διαμορφώνει τις εξελίξεις αλλά να παίρνει θέση όταν ήδη αυτές έχουν παγιωθεί.
Περιμένουμε λοιπόν η μουσουλμανική μειονότητα να γίνει τουρκική κοινότητα, με όλα τα επακόλουθα για να δηλώσουμε γεμάτο συγκίνηση και στεναχώρια ότι «χάθηκε σημαντικός χρόνος που μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, αλλά τώρα τι μας μένει να κάνουμε ...είναι πολύ αργά... »
Η Τουρκία λοιπόν θέτει μειονοτικό ζήτημα τώρα και στα Δωδεκάνησα.

Δηλαδή, το τούρκικο επίσημο κράτος λειτουργεί ως προστάτης όλων των «μουσουλμανικών μειονοτήτων» διεκδικώντας τα δικαιώματα τους !!!
Ήδη η ελληνική κυβέρνηση συναλλάσσεται με τους Τούρκους σε ότι αφορά την μειονότητα της Θράκης και τα δικαιώματα τους, δέχεται δηλαδή ότι η Τουρκία είναι ο εκπρόσωπος της μουσουλμανικής μειονότητας.
Έχουν διαμορφωθεί ήδη πραγματικοί δεσμοί μεταξύ Μουσουλμάνων και της Τουρκίας! «Πράκτορες» της Τουρκίας εμφανίζονται ως εκπρόσωποι στο ελληνικό κοινοβούλιο η ως πολιτειακοί παράγοντες, χαρακτηριστηκά μόνο αναφέρω ότι ο αντινομάρχης Ροδόπης (κ. Μ. Δεβετζή Ογλού), σε τουρκικό κανάλι,
αναφέρεται στον «Αττίλα» ως «ειρηνευτική επιχείρηση στην Κύπρο»!!!
Τι κάνει το ελληνικό κράτος για να αλλάξει τα δεδομένα...;
Μπορεί η Ελλάδα να ασκήσει εξωτερική πολιτική, δεν εννοώ κουμπαριές, αυτές είναι για λαϊκή κατανάλωση...

Είναι δυνατόν η Ελλάδα με τους εκπροσώπους που έχει να καταστήσει σαφές ότι δεν διαπραγματεύεται εθνικά και κυριαρχικά ζητήματα;
Για να το κάνει όμως αυτό πρέπει πρώτα να γίνει σεβαστή σαν χώρα!!!
Όπως καλά γνωρίζουμε ο σεβασμός δεν απαιτείται, αλλά εμπνέεται.
Ποιός λοιπόν να εμπνεύσει σεβασμό και με ποιές πράξεις, η κα Μπακογιάννη που προσπαθεί να λανσάρει
το ξεπούλημα του ονόματος ως επιτυχία ή ο κος Καραμανλής που σκύβει χωρίς καμιά ντροπή, μπροστά στο μνημείο του σφαγέα τον Ελλήνων;

Η σιωπή είναι συνέργεια !

Δεν υπάρχουν σχόλια: