Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2008

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !!!

Με έκπληξη διαβάζω σήμερα σε διάφορα blogs, θέσεις, τύπου δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε κάτι που στηρίζει ο ΛΑΟΣ ή ο Άνθιμος και ο Ψωμιάδης.
Τι με ενδιαφέρει ποιος στηρίζει τι...εκτός και αν δεν έχω δική μου άποψη.
Οι Αριστεροί δεν μπορεί να είναι και πατριώτες; και εννοούμε πατριώτες, όχι εθνικιστές!!!
Κάποτε, στην κατοχή και στην αντίσταση, οι αριστεροί πεθαίναν για την Ελλάδα.
Αριστερά πάρε ξεκάθαρη θέση !!! Μην φοβάστε/αρνείστε να πάρετε θέσεις τις οποίες παίρνει η «δεξιά».

Για εμάς δεν θα έπρεπε να υπάρχουνε αριστερές, δεξιές και κεντρώες θέσεις σε εθνικά θέματα, όπως και θα έπρεπε να υπάρχει μόνο ενα συλλαλητήριο !
Μου θυμίζει έντονα έργο «οι Γερμανοί Ξανάρχονται» που οι Έλληνες πατριώτες είχαν χωριστοί ανάλογα με το κόμμα που ανήκαν, και ενώ ο εχθρός ήταν προ των πυλών του «ψυχιατρείου» αυτοί έλυναν τις κομματικές τους διαφορές.
Κα. Παπαρήγα, κ. Τσίπρα γιατί δεν κάνετε και εσείς διαδήλωση, δεν χρειάζεται να πάρετε θέσεις του Καρατζαφέρη και του Άνθιμου.
Ο κόσμος συμφωνεί και με τα δικά σας συνθήματα :
όχι στον ιμπεριαλισμό - έξω η αμερικάνοι από τα βαλκάνια
η Μακεδονία είναι Ελλάδα.
Εγώ πάντως σε αυτό, είμαι με όσους θέλουν στο συλλαλητήριο να διαδηλώσουν ότι είναι ακόμα ζωντανοί, και σαν Έλληνες και σαν Πολίτες ...
Αρκετά με το να σκύβουμε το κεφάλι !

...Αν τα Σκόπια τιμούσαν την παράδοση και την ιστορία της χώρας μας, δεν θα χρησιμοποιούσανε ένα όνομα που άρρηκτα μας προσδιορίζει σαν λαό και έθνος.
Μια νέα χώρα, που δημιουργήθηκε από την βίαιη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, με το ιδρυτικό της σύνταγμα θέτει ωμά και επιθετικά, διεκδικήσεις σε ότι σαν χώρα και λαό μας ανήκει. Για να προσδώσει νομιμότητα στην επεκτατική της διάθεση, χρησιμοποιεί σαν σημαία της, ένα όνομα που δεν της ανήκει.
Θέτει λοιπόν απροκάλυπτα την αμφισβήτηση όλων αυτών που μας προσδιορίζουν σαν Έλληνες. Αυτά συνθέτουν το πρόβλημα... Πιστεύουμε ότι η ονομασία (σύνθετη ή μη) δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να περιέχει την λέξη Μακεδονία !!!...

(παλιό κείμενο για τα Σκόπια - θα το βρείτε εδώ:
http://mediaspotgr.blogspot.com/2008/02/blog-post_4619.html)

Ηλέκτρα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επιστρατεύουν τον Μ. Αλέξανδρο σε σποτ!

Και με τηλεοπτικά σποτ που εμφανίζουν τον Μέγα Αλέξανδρο να επιτίθεται στα... Γαυγάμηλα επιχειρεί τώρα η κυβέρνηση των Σκοπίων να «συνεπάρει» τους πολίτες της, παραλληλίζοντας τις επιτυχείς μάχες του στρατηλάτη με αυτήν που δίνεται αυτές τις μέρες για τη διεκδίκηση του ονόματος Μακεδονία. «Πιστεύω στον εαυτό μου, πιστεύω στη νίκη, εσύ είσαι η Μακεδονία», φέρεται να λέει ο Μέγας Αλέξανδρος στο σποτ, ακολουθούμενος από μακεδονική φάλαγγα σαν να καλεί εμμέσως τους Σκοπιανούς να είναι σε επαγρύπνηση λίγο πριν από την επίθεση...


http://www.youtube.com/watch?v=SRevveqFltU

*Ο Μέγας Αλέκος ομιλεί στα ... ντόπια!


http://www.youtube.com/watch?v=WZwgl9-G00Q

*Όλα τα λεφτά είναι το όνομα της ... Κλεοπάτρας στα κυριλλικά υπό τους ήχους του Παπαθανασίου (Μιλάμε για κλοπή σε όλα τα επίπεδα!) Α, ναι και ο Πούτιν είναι επίγονος του μεγάλου στρατηλάτη...http://www.youtube.com/watch?v=KMkVYLqoTf4


*Άθελά του κι εδω ο Πούτιν ξαναπαίζει τον ρόλο του. Εδώ εκπροσωπείται από το πλήρωμα ενός υποβρυχίου που αναδύεται ... στην Makedonija!
Α, ναι η διαφήμιση γυρίστηκε για λογαριασμό της η Cosmofon, θυγατρική της Cosmote στην πΓΔΜ...