Τρίτη 11 Μαρτίου 2008

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΥΡΙΕ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ

Ο Δήμος Αθηναίων δεν είναι ιδιωτική σας επιχείρηση !!!

Σκάνδαλο δεκάδων εκατομμυρίων με παραχωρήσεις χρήσεων γης, 97 στρεμμάτων, απευθείας αναθέσεις έργων για την κατασκευή του "συγκροτήματος", γηπέδου και εμπορικού κέντρου του Παναθηναϊκού. Προϋπολογισμός μαμούθ 99,7 εκατ. ευρω , όλα από τις τσέπες των δημοτών


Ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, ψηφίστηκε για να προστατεύει τα συμφέροντα του δήμου και τον δημοτών, και όχι για να μοιράσει απλόχερα χρήμα ή εκτάσεις σε ανώνυμες εταιρίες, που στο όνομα ποδοσφαιρικών ομάδων, κάνουν πλούσιους τους ιδιοκτήτες τους. Με πρόσχημα τον αθλητισμό λεηλατούν δημόσιο χρήμα.

Με πρόσχημα την ποδοσφαιρική ομάδα δημιουργούν με χρήματα του δήμου εγκαταστάσεις, γήπεδο, εμπορικές χρίσεις, shopping centers και ποιος ξέρει τι άλλο , που θα τις εκμεταλλεύονται οικονομικά στο όνομα του παναθηναϊκού, και της τσέπης τους.

Στην σύμβαση του Δήμου με τον Ερασιτέχνη ΠΑΟ, ο δήμος Αθηναίων εκχωρούσε αρχικά 40 στρέμματα, στη νέα σύμβαση με την ΠΑΕ ο Κακλαμάνης παραχωρεί 97 στρέμματα, δηλαδή 57 στρέμματα επιπλέον χωρίς να δώσει την παραμικρή εξήγηση.

Η έκταση που παραχωρήθηκε είναι υπερδιπλάσια αυτής που αντίστοιχοι στο «τμήμα γηπέδου» δίνοντας δικαιώματα χρήσεως βλέπε shopping centers κλπ. – και προσπορισμού στα επιπλέον στρέμματα.

Ψέμα ότι το γήπεδο χτίζεται με τα χρήματα της ΠΑΕ. Τα χρήματα είναι του δήμου, δηλαδή των δημοτών. Γι’ αυτό επιβάλουν συνεχείς αυξήσεις στα δημοτικά τέλη; για να τα χαρίσουν στα οικονομικά αφεντικά του τόπου;

Η ΠΑΕ θα αποπληρώσει το γήπεδο από τα χρήματα που της χαρίζει ο δήμος, με την μορφή των μειωμένων μισθωμάτων, σύνολο χαρισμένων, 192 εκατομμύρια ευρώ σε 35 χρόνια.

Το κόστος κατασκευής στο μνημόνιο συνεργασίας Δήμου Αθηναίων και ΠΑΕ υπολογιζόταν σε 82 εκατομμύρια ευρώ. Στην νέα σύμβαση το κόστος εκτοξεύτηκε στα 99,7 εκατ. ευρώ. Μια τεράστια αύξηση, χωρίς να δικαιολογηθεί, Γιατί; τι μεσολάβησε;;;
Απλό, η απευθείας ανάθεση του έργου, γιατί στην νέα σύμβαση πρόβλεψαν την κατάργηση του διαγωνισμού!!!
Μπράβο Δήμαρχε !!!
Επίσης κάθε χρόνο ο δήμος θα καταβάλει στο ερασιτέχνη ΠΑΟ 600.000 ευρώ με ετήσια αύξηση 4,5% επί 35 χρόνια!!!

Έτσι γίνονται οι πλούσιοι, πλουσιότεροι και έτσι θεριεύουν οι οικονομικές αυτοκρατορίες των «οικογενειών» στην Ελλάδα. Όχι από την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας τους, αλλά από τα χρήματα του ελληνικού λαού.
Γι’ αυτό και η έγνοια, ο πόνος τους και η αγωνία να ελέγξουν τα ΜΜΕ.
Έτσι εξηγείτε γιατί τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα του τόπου, Βαρδινογιάννης, Αλαφούζος, Μπόμπολας, Αγγελοπούλου κλπ. ξοδεύουν εκατομμύρια για να αγοράσουν και να συντηρήσουν ζημιογόνες εκδοτικές εταιρίες.
Για να έρχεται μετά ένας Κακλαμάνης και να τους τα δίνει διπλά και πενταπλά.
Όχι παίζουμε.

ΥΓ. Ακουστέ και αυτό.
Ο Δήμος μισθώνει στην ΠΑΕ εκτάσεις τις οποίες αγόρασε από την εθνική τράπεζα, για την κατασκευή του «πολυχώρου» των 97 στρεμμάτων.
Αποπληρώνει το ποσό τον 20,3 εκατ. ευρώ, στο οποίο προτίθενται και άλλα 14,3 εκατ. ευρώ λόγω τόκων !!!!!!!

Έτσι χτίζονται οι οικονομικοί κολοσσοί, από χρήμα του δήμου, δηλαδή από εσάς.
Κυρίαρχε λαέ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: