Σάββατο 15 Μαρτίου 2008

Όταν η πουτάνα θέλει να κρυφτεί και από την χαρά της δεν μπορεί...

Τα ΜΜΕ είναι μηχανισμός επιβολής και μέθοδος αποδοχής της εξουσίας στην Ελλάδα, το κατάλαβε ακόμη και η κυβέρνηση, έτσι η Φάνη-Πάλλη έτρεξε να «διορθώσει» το νομοσχέδιο.

Ναι ξέρω, το ακούσατε όλοι, οι δημοσιογράφοι όχι μόνο δεν θίγονται από το «ασφαλιστικό» αλλά πέταξαν και όλους τους άλλους (ηχολήπτες, μοντέρ, ηθοποιοί, σκηνοθέτες, σεναριογράφοι, κτλ) από το νέο ταμείο που επρόκειτο να δημιουργηθεί.
Παίρνουν και αύξηση 300 ευρώ και θα τους δοθούν και άλλα τέτοια προνόμια...και όλα αυτά σε τέτοιες κρίσιμες εποχές, που όλοι πρέπει να δέσουμε πιο σφιχτά το ζωνάρι...όλοι; όχι ακριβώς όλοι.
Ακούω τον Σόμπολο να εκστομίζει ότι «Το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό περιέχει θετικές και αρνητικές διατάξεις ...», Βέβαια εννοεί ότι το ασφαλιστικό έχει θετικές διατάξεις για μας, και αρνητικές για τον λαουτζίκο...
Τους πήρε χαμπάρι ακόμη και η κουτσή Μαρία, το αντάλλαγμα αυτής της συναλλαγής το βλέπουμε κάθε μέρα στα μέσα μαζικής επιβολής.
Αλλά ρε παιδί μου τέτοια προπαγάνδα, τέτοια μανία και λύσσα απέναντι στους απεργούς, πλέον δεν κρατάνε ούτε προσχήματα, καλά μιλάμε για διατεταγμένη υπηρεσία.
Τόση ευλάβεια και υποταγή...έχουν φτάσει σε απόλυτο σημείο υποτέλειας και ευθυγράμμισης με τις κυβερνητικές θέσεις.
Σε αυτό το σημείο, δεν εξετάζω πώς και γιατί πρέπει και από ποιους να γίνουν απεργίες, αλλά οι απεργοί σίγουρα δεν ζητούν τίποτα παραπάνω από αυτά που πέτυχαν οι δημοσιογράφοι.
Είμαι πραγματικά περίεργη να δω που θα φτάσει αυτή η ξεφτίλα, ένα είναι το μόνο σίγουρο, ο πάτος δεν έχει τέλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: