Τετάρτη 26 Μαρτίου 2008

Η απόλυτη εξουσία της εξουσίας

Είσοδος μέσω αποτυπωμάτων

«...Οι ξένοι επισκέπτες που θα φθάνουν αεροπορικώς στη Νέα Υόρκη θα αντιμετωπίζουν πλέον τη λήψη και των δέκα δακτυλικών αποτυπωμάτων των χεριών τους, αντί δύο, όπως έως σήμερα, στο πλαίσιο των προσπαθειών της κυβέρνησης των ΗΠΑ να βελτιώσει την ακρίβεια των βάσεων δεδομένων που καταρτίζει όσον αφορά δυνητικούς υπόπτους για τρομοκρατία καθώς και απάτες που αφορούν την έκδοση αδειών παραμονής, δήλωσαν αξιωματούχοι χθες Τρίτη. "Πολύ απλά, αυτή η αλλαγή δίνει στους αξιωματούχους μας μια πιο ακριβή ιδέα για το ποιος στέκεται εμπρός τους", είπε ο Πωλ Μόρις, διευθυντής της υπηρεσίας τελωνείων και προστασίας των συνόρων των ΗΠΑ. "Για όσους ενδέχεται να θέτουν κάποιο κίνδυνο, θα έχουμε καλύτερη επίγνωση ποιοι είναι", πρόσθεσε...»

Τι πρέπει να γίνει δηλαδή, για να αντιληφθούμε επιτελούς όλοι το μέλλον μας;;;
Πιστεύω ότι πιο αποτελεσματικό θα ήτανε και μια εξέταση σπέρματος.
Να εξευτελιστούμε εντελώς, να μην μείνει τίποτα. Να χρειαστεί να βγάλουμε και όλα τα ρούχα μας, οι τουαλέτες να μην έχουν πόρτες...

Γιατί εδώ το θέμα δεν είναι η ασφάλεια, αλλά η υποταγή.
Η απόλυτη εξουσία της εξουσίας.

1 σχόλιο:

Theodore είπε...

Και γιατι να πας φιλε μου, στην Αμερικη;Αστους να βραζουν στο ζουμι τους.
Ετσι που την καταντησαν την Αμερικη τους, θα ειναι κολαση για παρα πολλους κι απ αυτους να ζησουν εκει και περιμενω να μας ελθουν εισαγομενοι εδω.