Κυριακή 23 Μαρτίου 2008

Έτσι στήνουν τις Κομπίνες στα Υπουργεία και στους Οργανισμούς οι "κουμπάροι".


Γενικός Γραμματέας σε ρόλο κομπιναδόρου

Ο προστατευόμενος του Αλογοσκούφη και η κομπίνα της Ιαπωνίας.

Στήνουν κομπίνες και επιβραβεύονται με πολιτικές θέσεις. Έτσι στήθηκε η κομπίνα του ΟΠΕ από τον Παν. Δρόσο στην Ιαπωνία.
Έτσι στήνουν τις κομπίνες οι κουμπάροι.
Καραμπινάτη απάτη στον ΟΠΕ με την προκήρυξη διαγωνισμού στην Ελλάδα για κατασκευή περιπτερού στην Ιαπωνία!!!
320.000 χιλιάδες ευρώ χρέωσαν με τον παράνομο διαγωνισμό για την κατασκευή του Ελληνικού περιπτέρου στην εμπορική έκθεση της Ιαπωνίας!!!, που όμως έγινε στην Ελλάδα!!!

Ο διαγωνισμός έγινε από τον ΟΠΕ στην Ελλάδα !!! ενώ έπρεπε να προκηρυχθεί στην Ιαπωνία, που άλλωστε θα κατασκευαζόταν το περίπτερο.
Η εταιρεία που πήρε τον διαγωνισμό δεν ήταν κατασκευαστική εταιρεία, αλλά εταιρεία συμβούλων, δεν ανέλαβε την κατασκευή του Ελληνικού περιπτερού, αλλά την εξεύρεση εταιρείας που θα το κατασκεύαζε στην Ιαπωνία!!!
Πράγμα που θα μπορούσε να κάνει ο Έλληνας εμπορικός ακόλουθος στο Τόκυο.
Έτσι «χτύπησε» το διαγωνισμό η εταιρεία συμβούλων στην Ελλάδα για 320.000 ευρω, βρήκε στη συνέχεια την κατασκευάστρια εταιρεία στην Ιαπωνία , που έκανε όλη την δουλειά, και πήρε περίπου 15.000 ευρώ για την κατασκευή του περιπτέρου , και οι κουμπάροι βάλανε στις τσέπες τους 300.000 ευρώ. Όχι και άσχημα ε, τι λέτε;

Και μετά από αυτά, επιβραβεύτηκαν κι’ όλα για τον τρόπο που "χειρίστηκαν" το δημόσιο χρήμα. Έτσι ο τότε Διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΕ Παν. Δρόσος και εκ των «κολλητών» του Αλογοσκούφη τοποθετήθηκε Γενικός Γραμματέας του υπουργείου οικονομικών.
Ενώ ο Έλληνας εμπορικός ακόλουθος στην Ιαπωνία, που διαμαρτυρήθηκε για τις παραπάνω μεθοδεύσεις, για την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος και κατήγγειλε την απάτη, πήρε δυσμενή μετάθεση στην Αθήνα.
Όχι παίζουμε.
Αυτό δεν είναι κράτος είναι συμμορία.
Έτσι ωραία και αθόρυβα κλέβουν τα χρήματα των υπουργείων και του Ελληνικού λαού.
Έτσι παίζεται το παιχνίδι. Στήνουν κομπίνες και μετά επιβραβεύονται με πολιτικές θέσεις.
Μην απορείτε λοιπόν γιατί αυτή η χώρα είναι έτσι όπως είναι, και πάνω απ’ όλα παραμένει βαθιά διεφθαρμένη . Την εξήγηση μας την δίνει 160 χρόνια πριν ο Τερτσέτης.
"Παρατηρώ ακόμη ότι όποιος θέλει να διαφθείρει μίαν κοινωνίαν, μέσον ασφαλές υπάρχει: να βραβεύονται με τας τιμάς του Κράτους κακοήθεις και ανάξιοι”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: