Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008

Για την cosmote η Μακεδονία είναι Σλαβική

από www.greekalert.com



Spending a day in Macedonia for business, just received SMS from Cosmofon (Cosmote, Greece) saying "Have a pleasant stay in Macedonia"

Ο Kushtrim Xhakli είναι blogger από το 2003 και ασχολείται με θέματα τεχνολογίας, media, επιστημές, πολιτική. Δηλώνει κάτοικος Κοσσόβου (επαρχία της Σερβίας για όσους δεν γνωρίζουν ή δεν θέλουν να γνωρίζουν!!)

Τι έχει όμως αυτός ο κύριος Xhakli που μας απασχολεί; τίποτα μια χαρά άνθρωπος είναι...απλά ανέβασε μία είδηση στο blog του που του έκανε εντύπωση!!!

και που είναι αρκετή για να μας αποδείξει για μια ακόμη φορά πως οι υπεύθυνοι αυτού του τόπου είναι για γέλια και για κλάματα!!! Το κείμενο είναι μικρό αλλά περιεκτικό αποτελείται από δύο post με ημερομηνία 12 Μαρτίου 2008!!!!
πρώτο post
Spending a day in Macedonia for business, just received SMS from Cosmofon (Cosmote, Greece) saying "Have a pleasant stay in Macedonia".
δεύτερο post
Cosmofon (Cosmote) is a Greek company, the Macedonia name does not bother them. Business is business.
Με λίγα λόγια...
όταν όλοι οι διπλωμάτες, διαπραγματευτές, μεσολαβητές και δεν ξέρουμε και εμείς τι άλλο...όταν λοιπόν όλοι αυτοί με οποιονδήποτε τρόπο εισέρχονται στην FYROM αναλαμβάνει η cosmofon να τους ενημερώσει πως βρίσκονται στην "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!!!!

Για μια ακόμη φορά να υπενθυμήσουμε πως η cosmofon είναι εταιρία που ανήκει (όπως τουλάχιστον οι ίδιοι γράφουν) 100% στον cosmote!!!
και ο cosmote είναι εταιρία που ανήκει σε ποσοστό 85,98 στον ΟΤΕ!!!
Συμπέρασμα το Ελληνικό δημόσιο μέσω των στρατηγικών του εταιριών (όπως το ίδιο τις αναφέρει) αναλαμβάνει να μάθει σε όλους τους επισκέπτες τους κράτους της FYROM πως το σωστό όνομα δεν είναι FYROM αλλά "ΜΑCEDONIA"
και προσέξτε όλα δεν συμβαίναν σε παλαιότερες εποχές...ούτε συνέβησαν καταγγέλθηκαν και σταμάτησαν....το περιστατικό που σας αναφέρουμε έχει ημερομηνία 12 Μαρτίου!!!

Όσο "κάποιοι" προσπαθούν να μας πείσουν πως διαπραγματεύονται για αυτό που παραδώσαν αμαχητή ...την ίδια ώρα κάποιοι άλλοι συνεχίζουν με συνέπεια να διαφημίζουν την FYROM ως "MACEDONIA" ...και στην τελική αν ήταν ιδιωτική εταιρία...διακίωμα της να το κάνει...αλλά από την στιγμή που αποδεικνύεται πως είναι εταιρία που στήθηκε με Ελληνικά κεφάλαια και μάλιστα κεφάλαια του Ελληνικού δημοσίου...υπάρχει θέμα!!!
δεν νομίζετε;;;;
και μας δημιουργείται ή απορία όταν η Ντόρα και ο Καραμανλής πηγαίνουν στα Σκόπια ή περνάνε από τον εναέριο χώρο τους το ίδιο μήνυμα δεν έρχεται στα κινητά τους;
και όταν το λαμβάνουν αυτό το μήνυμα δεν βλέπουν τι γράφει;
ή είναι και αυτό μέσα στις φοβερές διαπραγματεύσεις που κάνουν;

Τα συγχαρητήρια σας για την επιτυχίες αυτής της εξαίρετης "Ελληνικής" εταιρίας μπορείτε να τα στέλνετε στο mediarelations@cosmote.gr

* προηγούμενο post με τις χορηγίες τις ίδιας εταιρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: