Παρασκευή 21 Μαρτίου 2008

...Δεν είναι μόνο αλήτες, είναι και πουλημένοι

Γιατί αλήθεια κατέβηκαν σε απεργία οι δημοσιογράφοι;

Αφού τα ταμείο τους στο νέο νομοσχέδιο διαχωρίστηκε από τα άλλα, και αφού τους δίνονται και περί τα 300 ευρώ επιπλέον στην σύνταξη, και πολλά άλλα..., τότε γιατί κατέβηκαν στην απεργία μαζί με τους άλλους χιλιάδες εργαζομένους;
Γιατί αλήθεια απήργησαν ; αφού τους αντάμειψαν πλουσιοπάροχα.

Μα ακριβώς γι’ αυτό. Ήταν η προσφορά των καλών τους υπηρεσιών, δια της απολύτου σιωπής που παρείχαν λόγω απεργίας, προς την κυβέρνηση.

Να μην δει κανείς, γιατί δεν θα μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά αν δεν απεργούσαν, τις δεκάδες χιλιάδες που διαδήλωσαν χτες στο Σύνταγμα ενάντια στην ψήφιση του νέου νομοσχεδίου.

Να μην υπάρξει καμία αναφορά, κανένα ίχνος, τίποτα, σαν να μην έγινε ποτέ , σαν να μην εναντιώθηκε κανείς σε αυτό που κατασκεύασαν ενάντια στην βούληση του λαού.

Αφού δεν το έπαιξε η τηλεόραση δεν έγινε ποτέ.

Γιατί η πραγματική προσφορά των δημοσιογράφων στον αγώνα κατά του ασφαλιστικού, θα ήταν η δημοσιοποίηση και η παρουσίαση των εικόνων με τους χιλιάδες απεργούς, τα ξένα κανάλια τους υπολόγισαν 100.000, που βγήκαν στους δρόμους να διαδηλώσουν την αντίρρηση τους γι΄ αυτό που η κυβέρνηση ψηφίζει. Αγνοώντας η κυβέρνηση αυτή τι θέλει η πλειοψηφία των πολιτών της χώρας.

Και όπως γράφετε « η δημοσίευση είναι η ψυχή της δημοκρατίας».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το παιχνίδι τους το έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό, τους κοιτάζουνε όμως, αυτό δεν είναι η δύναμη τους;;; Σταματήστε λοιπόν να δίνετε ακροαματικότητα στους ΧατζηνικολάουΤρέμηΣτάη & Σια, να δούμε πόσο σημασία θα έχουν ...