Δευτέρα 24 Μαρτίου 2008

Είμαστε όλοι συμμέτοχοι γι’ αυτά που θα έρθουν

Δημιουργηθήκαν γρήγορα και με την δική μας συγκατάθεση οι προϋποθέσεις για νέες χαμένες πατρίδες.
Η "μεγάλη" Αλβανία, η ανοικτή υποστήριξη της από τους Αμερικανούς και τα σχεδία για επαναχάραξη των συνόρων στα βαλκάνια φέρνουν την Ελλάδα μπροστά στα νέα πολύ δυσμενή δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί.

Σταδιακά και με την σύμφωνη γνώμη των πολιτικών μας ηγεσιών, γίναμε εμείς οι ίδιοι αυτοί που διαμορφώσαν το τοπίο για να μας επιβάλουν τα ξένα κέντρα τετελεσμένα.

Είτε αναφερόμαστε στην περίπτωση της Μακεδονίας και του ονόματος των Σκοπίων, είτε στην μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, είτε στο νέο πρόβλημα που ανακινείται με τους τσάμηδες και την μεγάλη Αλβανία, άλλες φορές με την δική μας συγκατάθεση και άλλες με την προκλητική μας ανοχή, δημιουργηθήκαν μη αναστρέψιμες καταστάσεις.

Θα πρέπει εδώ να αναφέρουμε ότι η είσοδος 1,5 εκατομμυρίων Αλβανών στην Ελλάδα δεν ήταν ελληνική ιδέα. Άρχισε από το ’92 υστέρα από πιέσεις που ασκηθήκαν και στα 2 μεγάλα κόμματα από τον αμερικανικό παράγοντα, που σχεδιάζει πάντα πριν από εμάς για μας.

Γι’ αυτό και η σχετική προπαγάνδα περί πολυ-πολιτισμικών χωρών που ακούγαμε κάθε τόσο από δημοσιογράφους, ακαδημαϊκούς, και πολιτικούς, είχαν συντονισθεί άλλοι από άγνοια, και άλλοι επί χρήμασι, απολύτως με τον αμερικανικό πομπό.

Βεβαία το δέλεαρ για την αποδοχή το έδωσε ένα άλλο επιχείρημα, η άλλη προπαγάνδα περί άδειων ασφαλιστικών ταμείων, και για το λόγω αυτό χρειαζόμαστε τους Αλβανούς να τα γεμίσουν. Πράγμα ψευδές αλλά και ανταγωνιστικό προς το μεροκάματο, αφού η υπερπληθώρα Αλβανών έφερε τον ανταγωνισμό στα μεροκάματα και στην εργασία.

Αυτό όμως ήταν το τυρί στη φάκα, γιατί με αυτό τον τρόπο δελεάσαν τους Έλληνες εργοδότες να αποδεχτούν και να ασκήσουν πιέσεις για ελαστικότερα μετρά, για να έχουν φτηνά αλβανικά εργατικά χέρια, φτηνά και ανασφάλιστα.

Έτσι όλοι έκαναν τα στραβά μάτια στον αλβανικό εποικισμό της Ελλάδας, γιατί τους βόλευε όλους.
Είναι μέγιστο πολιτικό έγκλημα που αφήσαμε να δημιουργηθεί και να υπάρχει μέσα στην Ελλάδα ένας πληθυσμός 1,5 εκατ Αλβανών, συμπαγής εθνική ομάδα, ενός έθνους που τρέφει όνειρα για μεγάλες πατρίδες και Αλβανίες.

Τελικά ξεπουλάμε εύκολα για μερικές χιλιάδες ευρώ κέρδους κάθε εθνικό συμφέρων.
Ίσως γιατί η πατρίδα που ζούμε ποτέ δεν μας αντιμετώπισε σαν πολίτες, σαν άτομα που συμμετέχουν στο γίγνεσθαι της χώρας αυτής. Ίσως γιατί οι πολιτικοί και ο λαός ήταν και είναι κατώτεροι των περιστάσεων.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο. Μπορώ να ανεβάσω το κείμενό σου στο blog μου αναφέροντας και την πηγή - δηλαδή το blog σου; Το blog είναι το zeitgeist-gr.blogspot.com, είναι καινούριο και έχει σκοπό την ενημέρωση για την προπαγάνδα και την έξωθεν καθοδήγηση της Ελλάδας.

Ανώνυμος είπε...

Βεβαίως και μπορείς να το αναδημοσιεύσεις, και σ’ ευχαριστώ. Είδα το ιστολόγιο σου και είναι πολύ καλό και θα το επισκέπτομαι.
Φιλικά
Αλέξανδρος

Ανώνυμος είπε...

Το δημοσίευσα. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Σου αναφέρω απλά ότι ανέβασα ένα post αρκετά καλό θέλω να πιστεύω. Για πολλους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς που δρουν στη χώρα μας και ότι στοιχεία μπόρεσα να βρω για αυτούς, με τον περιορισμό βέβαια του χρόνου. Έφαγα ένα 8ωράκι αλλά πιστεύω βγήκε κάτι καλό. Το έχω και σε link δεξια σαν σημαντικό άρθρο. Περιμένω σχόλια. Και τα δικά μου συγχαρητήρια για το mediaspotgr. Πολύ καλό blog και το έβαλα σε bookmark...