Παρασκευή 14 Μαρτίου 2008

Το αόρατο χέρι που προστατεύει...παραγράφοντας !

Ο Rocco και οι προστάτες του

Η πιο εύκολη και ξεκάθαρη λύση για να ξεμπλέξει κάποιος από μια κατηγορία, με την δικαιοσύνη, είναι η παραγραφή.

Έστω και αν οι δικαστικές αρχές ερευνούν μια υπόθεση για 4 ολόκληρα χρονιά και έχουν σωρεία στοιχείων, ακόμα και από αρχεία ξένων μυστικών υπηρεσιών ή από επιτροπές του γερμανικού κοινοβουλίου. Η υπόθεση πρέπει να «περιμένει» στο συρτάρι για να «συμπληρώσει» το χρονικό όριο της 15ετιας που εξασφαλίζει την παραγραφεί του αδικήματος.

Τέτοιες υποθέσεις τις «χειρίζονται» άτομα με υπομονή βοδιού, που δεν καταλαβαίνουν τίποτα όταν τους καλεί το «καθήκον», άτομα που είναι διατεθειμένα να περιμένουν ακόμα και 15 ολόκληρα χρόνια εάν χρειαστεί, εάν απαιτούνται για την οριστική παραγραφή αδικημάτων

Έτσι και έγινε, ο Rocco ή Krokus, με βούλευμα, από την δικαιοσύνη, ξέμπλεξε μια και καλή από τις κατηγορίες της κατασκοπίας.
Βεβαία έχουν περάσει 3 χρονιά από τότε, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως εργάζεται το "κράτος" και πως συμμετέχει η "δικαιοσύνη". Ούτε πρόσωπα πρέπει να ξεχνάμε, ούτε πράγματα. Όπως και τους 2 μάρτυρες κατηγορίας που έγιναν όμως ουσιαστικά μάρτυρες υπεράσπισης του πράκτορα Rocco. Ο ένας ήτανε ο πρώην υπουργός Γ. Παπαντωνίου και ο άλλος πρώην διοικητής της ΕΥΠ Λ. Βασιλικόπουλος.

Τώρα τον τρόπο τον ξέρετε την επόμενη φορά που σας κατηγορούν ή μπλέξετε με την δικαιοσύνη.

2 σχόλια:

Theodore είπε...

Ποιον κατασκοπευε ρε φιλε ο Κοκκαλης;Εσενα, η αλλο μελος της οικογενειας σου;
Τοτε, υπηρχε ο χωρισμος του κοσμου σε απο δω κι απο κει κι εμεις ειμαστε απο δω, αλλα φωναζαμε και εξω τωρα οι Αμερικανοι και ΕΟΚ και ΝΑΤΟ,το ιδιο συνδικατο.Αρα γιατι πραμα μας μιλας τωρα;Και που το θυμηθηκες;
Ακαμα και ο πρωθυπουργος σου, που μιλαγε για νταβατζηδες, τακανε γαργαρα και οι σχεσεις αποκατασταθηκαν με ολους αυτους.
Φαινεται, οτι δεν εισαι καλα ενημερωμενος.

Ανώνυμος είπε...

κάτσε ρε φίλε και με όλο το θάρρος

δεν ξερώ πολλά πράγματα για το «παρασκήνιο» της Ελλάδας γιατί είμαι χρόνια στο εξωτερικό, αλλά το όνομα Κόκκαλης μου λέει πολλά, είχε γίνει μέγα θέμα ακόμα και στην Γερμανία που είμαι.
δεν είναι / ήταν κατεστημένο;;; εγώ το άρθρο το θεωρό καλό.
μόνο τα ονόματα αλλάζουν, αν αλλάζουν, το κατεστημένο μένει το ίδιο

Μαρία