Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008

Πάει ο Ζορό να καθαρίσει την θέση μας...

Παιδιά μην ανησυχείτε, όπως μας πληροφορεί ο Σκαϊ ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης και πάσης Ελλάδος Παναγιώτης Ψωμιάδης, γνωστοποίησε τη πρόθεσή του να επισκεφθεί τα Σκόπια.

«...Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Ψωμιάδης πρόκειται να παραστεί στα εγκαίνια της επίμαχης Έκθεσης Φωτογραφίας, η οποία διαφημίζεται στην προκλητική αφίσα που κυκλοφόρησε τη Κυριακή, και θα φιλοξενηθεί στο Πολιτιστικό - Ενημερωτικό Κέντρο των Σκοπίων.

Ο κ. Ψωμιάδης προχωρά σ’ αυτή τη συμβολική κίνηση, ανταποκρινόμενος στη σκοπιανή πρόσκληση, προκειμένου να περάσει μήνυμα καλής γειτονίας έναντι του λαού των Σκοπίων...»

Όπου γάμος και χαρά ο Ψωμιάδης πρώτος. Είμαι σίγουρη ότι τα ΜΜΕ θα μας ενημερώσουν σε απευθείας συνδέσεις για τη συμβολική κίνηση του. Δεν θα παραξενευτώ αν τον δω και με ένα μικρόφωνο στο χέρι να τραγούδα κανένα ρεμπέτικο και τους Σκοπιανούς μ’ έναν άργιλε...

Όταν η σοβαρότητα περισσεύει, έρχεται το γελοίο του πράγματος να την υποκαταστήσει, και στην περίπτωση της Ελλάδος τον ρόλο του υποκατάστατου τον παίζει ο νομάρχης.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

na to do kai ayto kai as pethano

Ανώνυμος είπε...

Pedia yparxoun kai alloi politikoi san to zoro sthn ellada

Ανώνυμος είπε...

Όλοι λίγο πολύ σαν και αυτόν δεν είναι;;;