Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008

Εφημερίδες-Προαγωγοί με αγγελίες για «διανομή sex κατ’ οίκων»













Τι κοινό μπορεί να έχει μια εκδιδομένη γυναικά με τον κύριο Χρήστο Λαμπράκη;

Το προϊόν εδώ δεν είναι το πατροπαράδοτο σουβλάκι, ή πίτσα, ή φαγητά μαγειρευμένα. Το «προϊόν» εδώ είναι η ανθρώπινη σάρκα γυναικών, οι περισσότερες από χώρες της ανατ. Ευρώπης.
Η εκπόρνευση και η αναζήτηση τής «συντροφιάς» γίνεται με την βοήθεια των εφημερίδων. Στις μικρές τους αγγελίες, παρατίθενται περιγραφές για όλα τα γούστα – από «δίμετρες καλλονές» μέχρι «εκρηκτικά δίδυμα» για την «απόλαυση σου».
Οι εφημερίδες πληρώνονται κανονικά για τις καταχωρίσεις, μάλιστα για αυτές τις καταχωρίσεις τα τιμολόγια είναι υψηλότερα. Γιατί άραγε; Συμμετέχουν στα κέρδη και οι εκδότες ;
Τα κυκλώματα που εκδίδουν τις γυναίκες παίρνουν και αυτοί τα χρήματα τους από το «προϊόν που πουλάνε». Μόνο οι γυναίκες που εκδίδονται σε συνθήκες δουλοπάροικων άλλων εποχών μένουν να ατενίζουν το κενό.
Η ελληνική δικαιοσύνη δεν θα έπρεπε να επέμβει και να συλλάβει τον κ. Λαμπράκη, κ. Ψυχάρη , κ. Χιώτη και άλλους κυρίους;
Οι ίδιοι δίνουν το βήμα και έτσι προωθούν μέσα από τις σελίδες τον εφημερίδων τους, όχι μόνο την πορνεία, αλλά και την ανθρώπινη δυστυχία και την καταπίεση αφού οι περισσότερες γυναίκες που «διανέμονται» από τα κυκλώματα είναι θύματα διακινήσεις ανθρώπων.
Εκεί κανένας δεν μιλάει - Όπου τα’ κονομάν δεν μιλάνε, ίσως χρειάζονται τα μέγαρα τους για να ξεπλένεται η βρομιά τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: