Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008

Η ενημέρωση είναι δημόσιο αγαθό...το θέλουμε πίσω

Πλύση εγκεφάλου σε βιολογικό πρόγραμμα

Τα blogs ξαναδίνουν στους πολίτες την χαμένη τους αξιοπρέπεια, αυτήν που τους στέρησαν με τα εμετικά και ηλίθια κατασκευασμένα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα και τις εφημερίδες τους.

«Ενημερωτικές» εκπομπές και ειδήσεις με παρουσιαστές αντί για εκφωνητές.

Τα τηλεοπτικά κανάλια, οι εφημερίδες και το ραδιόφωνο, μια μιζέρια, μια μηχανή αποβλάκωσης κατά παραγγελία, και δημιουργίας χρήματος για τ’ αφεντικά τους.

Και εμείς οι δέκτες της βλακείας, της ατελείωτης και συνεχούς πλύσης εγκεφάλου. Κάθε μέρα νιώθεις όλο και πιο βλάκας, πιο χαζός. Ίσως να ακούγεται υπερβολή αλλά για σκεφτείτε λίγο.

Δεν είναι ανάγκη να νιώθεις πια ηλίθιος και άβουλος παρακολουθώντας τα δελτία των 8, τις τάχα ενημερωτικές (και πάντα αμάσητες) εκπομπές τους, τα ρεπορτάζ της μίζας, που κάνανε χθεσινούς ρακένδυτους μεγαλοεκδότες, να σε κοροϊδεύουν «μαχόμενοι» για κοινωνική δικαιοσύνη μέσα από τις βίλλες και τα Porsche τους. Με τους τραπεζικούς λογαριασμούς των εκατομμυρίων για να σου παίξουν έτσι η αλλιώς το ένα η το άλλο θέμα.

Eurofighter ή F16, και κλάμα από την πλατεία και ο λαός να διασκεδάζει, τρώγοντας σάρκες.
Σάρκες που του μάθανε να κατασπαράζει από τον καναπέ του σπιτιού.

Οι προαγωγοί της δυστυχίας, γιατί μόνο μέσα από αυτήν υπάρχουν και πουλάνε το ψέμα, την εξαπάτηση, και την παραπληροφόρηση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: