Παρασκευή 4 Απριλίου 2008

Πέταξαν τον ειδικό φρουρό σε ένα γηροκομείο του...Ισραήλ!!!

Έτσι ξεπληρώνει το Ελληνικό κράτος αυτούς που εκπληρώνουν το καθήκον τους;

Εγκαταλελειμμένος σε ένα γηροκομείο! στο Ισραήλ, όπου μεταφέρθηκε, παραμένει ο 28χρόνος ειδικός φρουρός Στάθης Λαζαρίδης, που τραυματίστηκε από σφαίρα στο κεφάλι σε συμπλοκή-ενέδρα στα Ζωνιανά.

Η επίσημη πολιτεία τον άφησε στην τύχη του. Νοσηλεύεται κάτω από άθλιες συνθήκες σε ένα ξενώνα γηροκομείου όπως διαμαρτύρονται οι γονείς του, μολονότι θα έπρεπε να βρίσκεται σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης.

Η υγεία του ειδικού φρουρού είναι άσχημη, ενώ εμφανίζει κατακλύσεις λόγω της ακινησίας.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην τοπική εφημερίδα Πατρίς, ο πατέρας του ειδικού φρουρού αναφέρετε στην κατάσταση και τις συνθήκες νοσηλείας του γιου του.

«..."Μας έχουν πετάξει σ’ ένα γηροκομείο και η υγεία του παιδιού μου χειροτερεύει. Ζούμε ένα ακόμη δράμα και τίποτε από αυτά που περιμέναμε και μας είχαν υποσχεθεί δεν ισχύει...”
Σύμφωνα με τον κ. Γιάννη Λαζαρίδη, ο 28χρονος μεταφέρθηκε για λίγες ημέρες στο Κέντρο Αποκατάστασης του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Hadassah-είναι γνωστό ότι ταξίδεψε με στρατιωτικό αεροπλάνο από το Ηράκλειο στις 26 Φεβρουαρίου-και στη συνέχεια στο γηροκομείο, όπου παραμένει μέχρι και σήμερα.
“Μας είπαν ότι έχει κολλήσει ένα μικρόβιο και αν δεν περάσει η λοίμωξη δεν μπορούν να αρχίσουν τις θεραπείες του. Όμως το παιδί μου μένει ακίνητο στο κρεβάτι, έχει κατακλύσεις (έχει ανοιχτές πληγές από την ακινησία) και η μόνη επικοινωνία που συνεχίζουμε να έχουμε, είναι με τα μάτια. Οι γιατροί είναι ειδικευόμενοι, μιλούν Ρώσικα και δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε, δεν ξέρουμε τι να κάνουμε”...»

Έτσι φροντίζει το κράτος τους Έλληνες που εκτελούν το καθήκον τους,
στέλνει έναν 28χρόνο αστυνομικό αβοήθητο σε ένα γηροκομείο του Ισραήλ.

Πείτε μου τώρα, έχουν δίκιο σε αυτήν την χώρα , αυτοί που κοιτάζουν μόνο το δικό τους συμφέρον; Γιατί αυτοί που δίνουν ακόμη και την ζωή τους για την πατρίδα και το καθήκον, πετιούνται σε μια γωνιά από το ελληνικό κράτος, σαν άχρηστοι προς ανακύκλωση.

Ποιος λογικός, θα εκτελέσει το καθήκον του, όταν ξέρει τι τον περιμένει;

Για ποιο λόγο δεν βρίσκεται στο Κέντρο Αποκατάστασης του Ισραήλ, αλλά σε Γηροκομείο ο ειδικός φρουρός;

Αν ήταν δικό σας παιδί κύριε Υπουργέ, έτσι θα το αφήνατε;

Ανανέωση - Προστέθηκε αργότερα:

Στέλνουν αρχίατρο στο Τελ Αβίβ για τον ειδικό φρουρό

Στο Τελ Αβίβ θα μεταβεί ο αρχίατρος κ. Αντωνάκης, προϊστάμενος της Υγειονομικής Υπηρεσίας της Αστυνομίας,

Ο νευροχειρουργός Αντώνης Βάκης, ο οποίος παρακολουθούσε τον ασθενή στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο και έχει ενημερωθεί για την κατάσταση από την οικογένειά του, λέει ότι οι συνθήκες νοσηλείας του πρέπει να αλλάξουν άμεσα.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://gwgou.gr.gg/

ax ayta blepoyme kai trelenomaste!!!

http://gwgou.gr.gg/

Ανώνυμος είπε...

Μα εννοείται ότι το παιδί του υπουργού ή του υφυπουργου ή του γενικου γραμματεα θα πήγαινε στο καλύτερο νοσοκομείο της Αμερικής ή της Γερμανίας.

Ανώνυμος είπε...

3:10 νομίζω ότι αυτή είναι η πικρή αλήθεια

Ανώνυμος είπε...

pragmatika exofreniko! to erotima pou thetis einai poli sosto, mporo ego na steilo to paidi mou, safos kai oxi!

Ανώνυμος είπε...

Μόλις κυκλοφόρησε στα blog το βγάλανε και οι «έγκυρες» εφημερίδες, ίσως τώρα γίνει επιτέλους κάτι

Theodore είπε...

Ρε παιδια, δεν μπορει να ειναι ετσι τα πραγματα.
Αφου ΠΗΓΕ εκει. Αρα, τι φταιει η Ελληνικη πλευρα, για το αν του φερθηκαν ετσι η αλλοιως;
Οσον αφορα στο οτι θα πηγαιναν οι πολιτικοι στην Αμερικη, εχετε την αποψη οτι οι Εβραιοι, ειναι πισω στην τεχνολογια της Ιατρικης;Απατασθε.
Το κεντρο το διαλεξαν, γιατι ειναι αυτο που επρεπε.Προς τι το μισος λοιπον;

mediaspotgr είπε...

Η καλυτερη απαντηση για το "πως ειναι τα πραγματα" δινεται απο τον πατερα του ειδικου φρουρου ο οποιος αναφερει "...Όμως το παιδί μου μένει ακίνητο στο κρεβάτι, έχει κατακλύσεις (έχει ανοιχτές πληγές από την ακινησία) και η μόνη επικοινωνία που συνεχίζουμε να έχουμε, είναι με τα μάτια. Οι γιατροί είναι ειδικευόμενοι, μιλούν Ρώσικα και δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε, δεν ξέρουμε τι να κάνουμε”...»
Νομιζω οτι αυτη τη μαρτυρια δεν πρεπει να την αγνοησουμε. Αν ηταν δικο σας παιδι τι θα κανατε; Στη θεση του ανθρωπου αυτου μπορει να βρεθει ο καθενας μας, απενατι σε μια πολιτεια που στην καλυτερη περιπτωση αδιαφορει και στη χειροτερη δολοφονει.

Ανώνυμος είπε...

Τα πράγματα είναι απλά, η Πολιτεία οφείλει να προστατεύσει τη ζωή του !