Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

Η Ελλάδα ανήκει στο Roco... και στ’ αδέλφια του

...Περισσότερο όμως ανήκει στον Μεγάλο Αδελφό του.

Όποια πέτρα και να γυρίσεις τον roco και τα αδέλφια του θα αντικρίσεις. Σκάνδαλα, μίζες , υποκλοπές , κρατικές προμήθειες, στο βάθος o roco .

Χτεσινοί σαλτιμπάγκοι και χαφιέδες μυστικών υπηρεσιών, είναι σημερινοί ρυθμιστές της κατάστασης στην ελληνική μπανανιά, προβάλλοντας την διαφθορά, το χαφιεδιλίκη , την υποταγή στα αφεντικά ως προσόν που μπορεί να σε οδηγήσει ψηλά.

Από τα σεντόνια που πουλούσε σαν πλασιέ, στις μίζες της Siemens, και στον «εθνικό προμηθευτή», μεγάλη απόσταση για κάποιον που το μόνο του εφόδιο ήταν να καταδίδει. Αυτή η χώρα είναι η μοναδική, που τους καταδότες, όχι μόνο τους δέχεται, αλλά και τους επιβραβεύει.

Αυτή η χώρα τελικά οικόπεδο τους είναι.

Οικόπεδο που παραχωρείται χωρίς κάποιος να διαμαρτυρηθεί. Και ποιος να το κάνει άλλωστε; Ο λαός διψάει για πρωτάθλημα και καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη.

Το επόμενο reality που θα σπάσει όλα τα ρεκόρ θα είναι το « καταδότης των μυστικών, γίνε και συ Πρόεδρος». Όπου ξένες μυστικές υπηρεσίες θα επιλέγουν από τηλεοράσεως, αυτόν που θα μπορέσει να ρουφιανεψει καλυτέρα τους συμπαίκτες του.
Κριτής που θα επιλέγει τα νέα ταλέντα στην Ελλάδα , λόγω εμπειρίας, ο Roco.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

H διεφθαρμένη -πολιτική- εξουσία παρασύρει, μάλιστα, τη δημόσια διοίκηση σε πράξεις συγκάλυψης και συνενοχής, καθώς το πελατειακό σύστημα και η αδιαφάνεια τού –πολιτικού- χρήματος επιτρέπουν -αν δεν επιβάλλουν- τις παράνομες σχέσεις και τις “άτυπες διευκολύνσεις”.