Τετάρτη 16 Απριλίου 2008

Το κοινό ψυχαγωγείται...

Υπάρχει μια εκπομπή στην τηλεόραση στην οποία οδηγούνται οι άνθρωποι από την απόγνωση τους. Απόγνωση που πηγάζει από την έλλειψη ενός αγαπημένου πρόσωπου που έχασαν τα ίχνη του και θέλουν να βρουν, μητέρα, πατέρα, αδελφή, αδελφό…

Όλη η θλίψη συμπυκνωμένη στην αγωνία του καθ’ ενός να μάθει, να βρει τον δικό του άνθρωπο. Σε αυτό το σημείο έρχεται η «Βίκυ», παίρνει την απόγνωση την αγωνία και μας την ζουμάρει στο φακό για να την δούμε στην οθόνη μας.

Κοντινό πλάνο, για να δούμε καλύτερα τα δάκρυα, τα καρδιοχτύπι, τον πόνο.

Να αποτυπωθεί καλύτερα η θλιβερή ιστορία που ακούσαμε.

Δεν είδε ποτέ τον πατέρα της … η «Βίκυ» διακόπτει για διαφημίσεις, το κοινό ανυπομονεί… σε λίγο η αποκάλυψη … αγωνία …θα κλάψει η σημερινή καλεσμένη;

Ανθρώπινα δράματα, που μαζί με μπύρες, αμάξια, σερβιέτες και τραπεζικά δάνεια, καταναλώνονται καλύτερα.

Η απόγνωση της ανθρώπινης ύπαρξης στο σεργιάνι της κάθε «Βίκυς» και των τηλεοπτικών σταθμών που…»ψυχαγωγούν» το κοινό.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι οφείλετε και στην παρουσιάστρια, μπορούσε να κάνει την εκπομπή και αλλιώς η Χατζηβασιλείου έχει μπερδέψει την σοβαροφάνεια με την σοβαρότητα, δεν υπάρχει κανένας σεβασμός. Όλα είναι “too much”.
Έχω δει αντίστοιχη εκπομπή στην Γερμανία (παλιά, με τον kai pflaume) και δεν είχε καμία σχέση, ήτανε χαρούμενη ρε παιδί μου, σου άφηνε κάτι όμορφο.
Αυτό το έκτρωμα μόνο θλίψη σου προκαλεί

Λένια

Theodore είπε...

Παναγια μου. Με το που εμφανιζεται αυτη η μουρη, σε καποιο ζαπιν, αστραπιαια αλλαζω σταθμο. Δεν αντεχω ουτε να βλεπω τη μουτσουνα της,αυτη την κλαψομουνα, που σουρχεται να βριζεις ολο το γεννεαλογικο δεντρο.
Τοση νεκροφιλια πια;Ελεος.