Κυριακή 20 Απριλίου 2008

Η ΥΠ.ΕΞ. ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ BLOGGERS ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ

ΗΜΙΑΙΜΟΣ

4 σχόλια:

tzonakos είπε...

Ειναι λιγο βιαστικό να γενικεύουμε, η πληροφόρηση που εχω ειναι οτι η Ντόρα ρώτησε μερικούς μπλόγκερς ( και όχι ΤΟΥΣ μπλόγκερς ) για το πώς μπορούν να αξιοποιηθούν τα social media στην μάχη για την εξωτερική πολιτική.

Απο κει και πέρα η ανάρτηση σου ειναι χιουμοριστική απ οτι βλέπω :)

Ανώνυμος είπε...

Τους κάλεσε για να γνωμοδοτήσουν σχετικά με τον τρόπο προβολής των ΕΘΝΙΚΩΝ μας ΘΕΜΑΤΩΝ στο Internet διεθνώς.
Και κάλεσε μερικούς που δεν είχαν γράψει ΠΟΤΕ για τα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ή κάλεσε ακόμα και σύμμαχους του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ.
Πρακτικά κάλεσαν οι άσχετοι του υπουργικού περιβάλλοντος τους ΑΣΧΕΤΟΥΣ φίλους τους να διαμορφώσουν την εξωτερική πολιτική επί του διαδικτύου.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε φίλε tzonakos επειδή είδα ότι έχεις site στην Βοιωτία άρα μπορείς να ξέρεις πιο πολλά από μας τους Αττικούς μήπως μπορείς να μας πεις όλοι αυτοί οι BLOGGERS ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΕΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ; Και αν θέλει να κάνει εξωτερική πολιτική με social media όπως λες γιατί δεν κάλεσε γνώστες εθνικών θεμάτων όπως ο factorix, Lupus ή και άλλους όπως ο ελλην μακεδονας, macedonia - greece ή και τον mediaspotgr.;. ΚΆΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ BLOGGERS ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ. Απορώ πως δεν σου πέρασε από το μυαλό ή μήπως θέλεις να μπεις και συ μέσα στο ευρύτερο παιχ νίδι που κάνει η κ. ΥΠΕΞ; ΗΜΙΑΙΜΟΣ

tzonakos είπε...

Δεν συνηθίζω να απαντώ σε ανώνυμους.