Πέμπτη 24 Απριλίου 2008

Δημοσιογράφοι που ξέρουν να... υπηρετούν

...Υπηρέτες πολλών αφεντάδων

Προβοκατόρικη εκπομπή του Αντένα με παρουσιαστή, τον γνωστό και για τις εισαγγελικές του ιδιότητες, Ευαγγελάτο, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα τους αλλοδαπούς που ζουν στην Ελλάδα, θέτει ξεκάθαρα και ωμά ζήτημα εθνικών μειονοτήτων.

Σ’ ένα όργιο απίστευτης προπαγάνδας, στρέβλωσης της πραγματικότητας και παραπληροφόρηση, ο δημοσιογράφος Ευαγγελάτος υπηρετώντας πιστά τις επιταγές της πλήρους υποτέλειας σε εντός και εκτός συνόρων παράγοντες, μας παρουσίασε στην εκπομπή «Αποδείξεις» αυτά που χρόνια τώρα προσπαθούν στο όνομα της νέας τάξης πραγμάτων να μας επιβάλουν.

Προσχεδιασμένη και συντονισμένη η προσπάθεια του τηλεοπτικού σταθμού Αντένα και του Εαγγελάτου να δώσει βήμα σε ανθελληνικά και ύποπτα στοιχειά για να αναφερθούν στα εθνικά πλέον δικαιώματα που ως Αλβανοί απαιτούν από την Ελληνική πολιτεία.

Είναι στο πλαίσιο της γνωστής προπαγάνδας, διαστρεβλώσεις και παραπληροφόρησης. Μιας εκστρατείας που έχει αρχίσει εδώ και καιρό και κλιμακώνεται. Στην ίδια «κίνηση» εντάσσεται και η γνωστή εκδήλωση του Παντείου, όπου πανεπιστημιακοί έθεσαν θέμα «Τσάμηδων» και αλβανικής μειονότητας.

Βέβαια όλοι αυτοί που υποστηρίζουν σε εκδηλώσεις, και στις εκπομπές τους , κατά παραγγελία τις ιδέες και τα προστάγματα της νεοταξικης πραγματικότητας , ζουν σε υπερπολυτελείς βίλες και αμείβονται με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.
Γι’ αυτό όμως άλλωστε το λογο και πληρώνονται.

Όσον αφορά τον δημοσιογράφο Ευαγγελάτο που με περίσσια υπομονή, σιωπώντας, άκουγε τα περί Αλβανικών μειονοτήτων, παροτρύνοντας και δίνοντας βήμα στις θέσεις αυτές να ακουστούν, πιστεύουμε ότι ο χώρος που έπρεπε να βρίσκεται δεν είναι το πλατό της τηλεόρασης, αλλά η φυλακή.

Εν πλήρη γνώση γι’ αυτό που έκανε και με προφανή σκοπό, έγινε η αιτία μια νέα γυναίκα να χάσει την ζωή της.
Όταν αυτός ο ίδιος που σήμερα φιγουράρει στα δελτία ειδήσεων, προκάλεσε το θάνατο της Αμαλίας Γκινάκη στην συμπλοκή της οδού Νιόβης με τον Ρουμάνο δράστη.

Για λίγα ποσοστά από την ακροαματικότητα , που θα του έδιναν χρήμα , πλούτο , και θα τον έκαναν «φίρμα», δεν δίστασε ούτε λεπτό να στείλει την άτυχη κοπέλα στον θάνατο.

Θα διαστάσει τώρα;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΙΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΘΟΥΝ. ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΚΡΙΑ ΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ. ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Theodore είπε...

Την εκπομπη, δεν την ειδα, αλλα σε ενα ζαππιιν, καταλαβα περι τινος επροκειτο και συμφωνω απολυτα μαζι σου.
Ο ανθρωπος, δεν ξερω αν ειναι απλως, μαλακας, η πληρωμενος, οπως γραφεις εσυ.
Το κολπο, ειναι να τους δωσουν υπηκοοτητα. Τοτε κατευθειαν, θα εγερθει θεμα μειονοτητος.Θα κανουν αμεσως κομμα και σε λιγο, θα παθουμε τα ιδια που επαθε και ο Μιλοσεβιτς.
Θα αρχισουν να πεφτουν βομβες απ δω κι απο κει. Θα πεσουν φωτιες και αλλα σαμποταζ και ετσι θα αναγκαστει η πολιτεια να σκληρηνει τη σταση της, οποτε θα παρεμβει αμεσως ο διεθνης παραγων,(λεγε με Αμερικη).
Τα ιδια ακριβως, που κανανε και στη Γιουγκοσλαβια.Και ειδαμε βεβαια, που οδηγησαν.
Απλως εμεις, ειμαστε στοκοι, και δεν παιρνουμε χαμπαρι τι γινεται.
Και οι διαφοροι εκατομμυριουχοι κονδυλοφοροι, θα κορδωνονται, γιατι κατα την αποψη τους, δεν κινδυνευουν οι ιδιοι.

Ανώνυμος είπε...

yparxei pragmatika kosmos na min exei katalabi ti ginetai? fisika oi evangelatos, triantafillopoulos & sia apo tin ekali ti allo tha mporousan na mas poun, alla o kosmos pou tous blepei apo ta patisia kai tin kipseli ti leei???

Anthi