Κυριακή 6 Απριλίου 2008

ΚΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ...


Μήπως πρέπει να παραιτηθείτε και εσείς από κάθε αξίωμα που σας έδωσε ο ελληνικός λαός κύριε Σγουρέ ; Λέω μήπως;

Ο κ. Σγουρός που τώρα νίπτει τας χείρας του και δηλώνει άγνοια, δεν ήταν από αυτούς που δημιούργησαν την «χρυσή» ντοπαρισμένη ομάδα της άρσης βαρών.

Γράφει η ελευθεροτυπία «...Είναι προφανές ότι ο εθνικός προπονητής έπαιζε, εν γνώσει της ομοσπονδίας, ένα ρόλο που υπερέβαινε τις αρμοδιότητές του. Τον είχε αποκαλύψει το 1997 ο πρωταθλητής Χρ. Κωνσταντινίδης, λέγοντας ότι ο Ιακώβου τού έκανε ενέσεις με απαγορευμένες ουσίες!

Τότε η ΕΟΑΒ μαζί με την Πολιτεία (υφυπουργός ήταν ο Α. Φούρας, που, για να επιτευχθεί εκ του ασφαλούς η συγκάλυψη, ανέθεσε τη σχετική έρευνα στον ιδρυτή του αθλήματος «άρση βαρών», Γιάννη Σγουρό, που εκείνη την εποχή ήταν ΓΓΑ! Υποστήριξαν με πάθος τον Ιακώβου και έβγαλαν «τρελό» τον Κωνσταντινίδη, που σημειωτέον, εκτός από αρσιβαρίστας, ήταν και αστυνομικός!..

Πάνω στα μετάλλια και στην «ευγενή άμυλα» της Ντόπας που χαρίζει αξιώματα, προβολή, αναγνώριση, χρήμα, και μια θέση στην πολιτική ζωή, έδωσαν πολλοί παράγοντες του αθλητισμού την δική τους μάχη.

Στα «δυναμωτικά» ροφήματα και στις «θαυματουργές» ενέσεις στήριξαν πολλοί σημερινοί πολιτικοί παράγοντες την πολιτική τους εξέλιξη και σταδιοδρομία.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΣΓΟΥΡΟ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΩΣ ΝΟΜΑΡΧΗ Η ΩΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΩΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ. ΩΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ. ΩΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ, ΟΠΩΣ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΡΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΜΑΣ. ΑΝ ΡΩΤΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΑΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ; Ο ΣΓΟΥΡΟΣ ΜΑΣ ΕΦΤΑΙΞΕ ΤΩΡΑ; ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΝΟΣ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ;!!! ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ. ΗΜΙΑΙΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι πικρή και πονάει.
Ο Σγουρός και ο κάθε "Σγουρός" πρέπει κάποτε να λογοδοτήσουν στον Ελληνικό λαό.

Ανώνυμος είπε...

Κάθε φορά που αποκαλύπτεται ένα σκάνδαλο είναι συνδεμένο με άτομα, κάθε φορά που φτάνουμε σε αυτό το σημείο ακούω, δεν είναι αυτός, όχι εκείνη, το ένα και το άλλο
Η παρακμή, η διαφθορά και η κατάντια του κρατικού μηχανισμού έχουνε όμως πρόσωπο, δεν μπορεί ποτέ να μην φταίει κανείς.
Ανθή