Κυριακή 13 Απριλίου 2008

Όσα φέρνει ο άνεμος...της τηλεόρασης

Από την Δανάη.

Ρε παιδιά έλεος δηλαδή, για τόσο μαλάκες μάς περνάτε;;;

Συζητάτε με τον Κουκοδήμο για το ντόπινγκ και με τον Μαντούβαλο για το παραδικαστικό ;;;

Τι ξεφτιλισμένοι που είστε, μέσα στην βρώμα και στην παρακμή.

Η εικόνα των μέσων μαζικής παραπληροφόρησης που έχουμε στην Ελλάδα δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς. Δεν μπορεί μια ολόκληρη κοινωνία να είναι βουτηγμένη στην διαφθορά και στην σαπίλα και η ενημέρωση να είναι ξεκομμένη από την παρακμή!!!

Αποκαλύπτεται ένα «σκάνδαλο» το συζητάμε (έτσι, πολιτισμένοι που είμαστε).

Όταν λέμε συζήτηση εννοούμε ότι ο κάθε μεγάλοδημοσιογραφίσκος, και το κάθε κανάλι, καλεί, προβάλει και στηρίζει τα δικά του παιδιά. Δεν υπάρχει λόγος, δεν υπάρχει αντίλογος, δεν υπάρχουν γεγονότα, πολλές φορές δεν χρειάζεται να παρουσιαστούν τα γεγονότα καθόλου. Πάμε κατ’ ευθειαν σε αυτό που επιζητούν, γι’ αυτό που ενδιαφέρονται, στο συμπέρασμα, στην διαμόρφωση της γνώμης. Τα γεγονότα είναι μόνο η αφορμή για να επιβάλλουν αυτό που θέλουν.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; Κανένα
Τι έγινε ο κομιστής, τα εκατομμύρια σε προσωπικούς λογαριασμούς, τι έγινε το παραδικαστικό, τι έγινε αν θέλετε με τον Κεντέρη και την θάνου, τι έγινε μετά τις πυρκαγιές, τι έμεινε από τον Ζαχόπουλο;;; Τίποτα.

Οι ατέρμονες μπουρδοσυζητήσεις δεν γίνονται για την πληροφόρηση σας, αλλά επειδή η τηλεόραση είναι το όργανο των διαπλεκόμενων, και οι εκπομπές τους είναι φορείς τους.

Αλλά εκ των πραγμάτων, ο Έλληνας έχει τεράστιες αντοχές και καθόλου μνήμη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παλέψτε, διεκδικήστε , εκεί που συντελείτε η αδικία, εκεί που σας αφαιρούν τα δικαιώματα σας . Αφήστε την τηλεόραση στο σπίτι σας και μπείτε στη ζωή.