Τρίτη 8 Απριλίου 2008

Η γριά κότα δεν βγάζει πια ζουμί


Παρακολουθούμε τα πανάθλια δελτία ειδήσεων και βλέπουμε με λύπη μας την ανακύκλωση σε αυτά μιας κάστας γνωστών προσώπων. Άτομα που αντικαθιστούν ο ένας τον άλλον και επαναλαμβάνονται χρονιά τώρα πηγαίνοντας κυκλικά από το ένα κανάλι στο άλλο.

Ένα είδος άτυπου συνδικάτου που λυμαίνονται τα δελτία ειδήσεων, παρέχοντας στα αφεντικά και τους εργολάβους της ενημέρωσης το πολύτιμο προϊόν της παραπληροφόρησης.

Έχουν όμως και κάποια χρονικά όρια τα «προσόντα» των τηλεαστέρων της ενημέρωσης, μια ημερομηνία λήξης, που την καθορίζει ο κορεσμός ενός αδηφάγου κοινού που καταναλώνει συνεχώς την ίδια σούπα.

Τελευταία βλέπουμε ότι τα παιχνιδιάρικα ματάκια της Έλλης Στάη, που τόσα είχε στηρίξει η κακομοίρα πάνω τους, δεν γυαλίζουνε πια. Ποτέ δεν γυάλιζαν βέβαια, παρά μόνο απ’ το κακό τους , και είχαν αρκετό απ’ αυτό.

Απ’ ότι φαίνεται δεν πουλάει πλέον το «προϊόν» της, και οι μέρες της στο γυαλί των ειδήσεων είναι μετρημένες.

Βαρέθηκε το φιλοθεάμων κοινό την σούπα που του δίνουνε από μια κότα που δεν βγάζει ζουμί. Και το λίγο αυτό που μένει είναι και αυτό χωρίς γεύση.

3 σχόλια:

Theodore είπε...

Πολυ κακια βλεπω για τη Σταη και ειναι η δευτερη φορα τις τελευταιες ημερες.
Δεν καταλαβα. Τι σας εκανε η γυναικα; Ουτε καλυτερη ειναι, ουτε χειροτερη απο τους αλλους του ιδιου χωρου.
Και στο φιναλε, μ αρεσει να βλεπω τα ματακια της, οπως και της Ελενης Μενεγακη αλλωστε.
Δε νομιζω οτι η τιβι, ειναι η μεγαλη του Γενους Σχολη, που χρειαζεται να ελθουν οι ακαδημαικοι και Νομπελιστες,(πουντους τρομαρα μας), για να διαβαζει τις ειδησεις.
Γι αυτο, νατανε η ζηλεια ψωρα...

Ανώνυμος είπε...

Αν ο ρόλος της περιοριζόταν την εκφώνηση των ειδήσεων δεν θα είχαμε πρόβλημα, ακόμα ένα μανεκέν που ασχολειται με τα media, το ζήτημα ξεκινάει από την γραμμή που προσπαθεί να περάσει και τον τρόπο που το κάνει.

Theodore είπε...

Ποια γραμμη προσπαθει φιλε μου, που εγω δεν την βλεπω;(Και σε τι διεφερε απο τη Μαρω, η την Ολγα;)
Και γιατι να δωσω ιδιαιτερη σημασια και αξια στο τι λεει μια γυναικα που διαβαζει ενα χαρτι; Ανηλικος ειμαι για να με παρασυρει;